Horoscop Urania zilnic: joi, 18 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 24 august 2012




Berbec:

Atât de simplu ar fi dacă ai putea lucra astăzi stând acasă. Dorinţa de interiorizare o resimţi destul de mult.




Taur:

Factorul neprevăzut poate ridica ceva probleme! Este o zi în care îţi este foarte greu să rămâi la adăpost.




Gemeni:

Sunt posibile situaţii legate de călătorii. Tentaţia de a cheltui foarte mult pentru chestiuni pe care familia le impune, este crescută.




Rac:

Este o zi bună pentru a te ocupa de aspectele ce ţin de banii altora. Este o zi în care te simţi mai bine decât oricând.




Leu:

Poate că la unele relaţii sau parteneriate ar fi bine să renunţi. Nici împrejurările în care îţi petreci activitatea astăzi nu sunt foarte plăcute.




Fecioară:

Cheful de a munci este astăzi la cote înalte. Mai mult decât oricând îţi vei simţi prietenii aproape. Atenţie la organismul tău!




Balanţă:

Este o zi minunată de a-ţi pune în valoare talentele creative. Nu pierde din ochi ţelul ori scopul pentru care lucrezi.




Scorpion:

Astăzi te poţi ocupa cu succes de aspectele legate de casă. Nu exagera cu lauda de sine; consumă-ţi energia pe activităţi sportive.




Săgetător:

S-ar putea să fii nevoit să faci o mulţime de drumuri astăzi. Visele pe carele le ai pot fi premonitorii, deci descifrează-le.




Capricorn:

Chestiunile financiare sunt subiectele principale ale zilei. Răsturnările de situaţie pândesc din umbră; ai grijă!




Vărsător:

Planificarea unor cursuri de dezvoltare personală ar fi o idee excelentă. O plimbare lungă, spre seară, este recomandată.




Peşti:

Este o zi minunată pentru a te ocupa de sufletul tău. Poţi fi sigur de faptul că toate roadele muncii tale vor fi culese, cât de curând.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS