Horoscop Urania zilnic: joi, 1 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 noiembrie 2012
Berbec:

Prima zi a lunii noiembrie îţi aduce chef de petreceri. În prima parte a zilei, te poţi simţi constrâns de superiori, însă în a doua parte, lucrurile se aşează de la sine.
Taur:

Activităţile casnice îţi deschid luna noiembrie. Relaţiile cu străinătatea sau rezolvarea unor probleme administrative îţi pot da bătăi de cap.
Gemeni:

Astăzi eşti nevoit să faci o mulţime de drumuri scurte. S-ar putea să ai tendinţa de a vedea conspiraţii peste tot.
Rac:

Chestiunile financiare sunt preocupările tale de astăzi. E posibil să constaţi că sunt în anturajul tău, oameni care te percep distorsionat.
Leu:

Începutul lunii noiembrie este excelent pentru tine. După-amiaza vine cu veşti bune, soluţii neaşteptate şi experienţe frumoase.
Fecioară:

Cineva drag are nevoie de tine şi se bazează pe disponibilitatea ta. Sănătatea este destul de încercată; odihna trebuie avută în vedere.
Balanţă:

Dacă încă de dimineaţă decizi că această zi este grea, aşa va fi. Controversele pot fi prezente, dar au farmecul şi rolul lor.
Scorpion:

E posibil să îţi aminteşti de nişte nemulţumiri mai vechi sau să ai o stare fizică mediocră. Eşti hotărât să te ocupi de carieră.
Săgetător:

E necesar să faci nişte schimbări, să începi ceva nou sau pur şi simplu să-ţi evaluezi corect munca. Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte.
Capricorn:

Ai impresia că cineva abuzează de funcţia şi autoritatea pe care le are. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii altora.
Vărsător:

Relaţiile parteneriale animă mult ziua de astăzi pentru tine. Ai nevoie să-ţi încarci bateriile după o perioadă extrem de solicitantă.
Peşti:

S-ar părea că astăzi nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu colegii de muncă. Dacă aştepţi prea multe de la cei din jur, cu siguranţă vei fi dezamăgit!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS