Horoscop Urania zilnic: duminică, 7 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 7 octombrie 2012




Berbec:

Tot ce se întâmplă astăzi are rolul de a te conştientiza asupra unor schimbări pe care e nevoie să le faci. Vezi pe ce anume se întemeiază anumite relaţii de orice natură.




Taur:

Este o zi care te provoacă să faci alegeri îndrăzneţe. În relaţia cu şefii sau cu autorităţile, e bine să iei atitudine!




Gemeni:

Ceva se poate rupe astăzi, ceva sau cineva poate pleca din viaţa ta cu acordul tău. Contactul cu natura îţi va încărca bateriile.




Rac:

E foarte posibil să primeşti nişte măsuri compensatorii în bani. Oferă-ţi tihna de care ai nevoie şi vezi ce ai de văzut!




Leu:

Acum e momentul să te uiţi cu adevărat la ceea ce nu-ţi place. Poţi cădea la învoială cu cineva în vederea unei colaborări sau a unui angajament scris.




Fecioară:

E o zi în care îţi identifici nişte abilităţi speciale de a lucra cu oamenii. Acum e momentul să tragi linie şi să renunţi la tot ce nu e profitabil.




Balanţă:

O zi încordată, cu agitaţie mentală, dar şi cu o dorinţă puternică de a schimba ceva. De asta depinde libertatea ta şi bunăstarea pe termen lung!




Scorpion:

Astăzi s-ar putea să te simţi ca şi când te-ai blocat. Nu încerca să te opui acolo unde există situaţii pe care nu le poţi controla!




Săgetător:

Este posibil să rupi nişte relaţii astăzi, să renunţi la un proiect... O zi dinamică, în care te mişti şi vorbeşti mult, ca să rezolvi probleme şi să-i mulţumeşti pe alţii.




Capricorn:

E momentul să te uiţi cu sinceritate la drumul pe care eşti acum. Acceptă că există o inteligenţă vie mai presus de ceea ce se vede.




Vărsător:

Tu eşti făcut astăzi să dai sfaturi din poziţia consilierului. Schimbă ceva în interior, iar în exterior totul se va îndrepta de la sine în direcţia potrivită.




Peşti:

Ai ajuns pe un drum înfundat şi acum e nevoie să vezi unde ai greşit. Ai încredere că vei primi răspunsurile de care ai nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS