Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 28 octombrie 2012




Berbec:

O zi destul de încărcată, mai ales în ce priveşte activităţile casnice. Este posibil să te confrunţi cu un impas, blocarea sau întârzierea unor fonduri.




Taur:

Ai senzaţia că nu te poţi face înţeles sau că ţi-ai pierdut din autoritate. Încearcă să rezolvi orice conflict existent pe cale amiabilă.




Gemeni:

Te poţi gândi serios să faci nişte schimbări în stilul de lucru. Ai tendinţa de a pune paie pe foc şi nu este exclus să iasă scântei.




Rac:

Astăzi ar fi bine să te ocupi de activităţi creative. Seara îţi poate aduce veşti bune în ce priveşte zona profesională.




Leu:

Ai sentimentul că ţi se ascunde ceva, că adevărul este trunchiat. Spre seară, reuşeşti să vezi totul într-o lumină nouă şi ceva mai optimistă.




Fecioară:

Este posibil ca astăzi să ai stări emoţionale schimbătoare. Seara se anunţă frumoasă, în compania familiei.




Balanţă:

Ai un fler extraordinar când vine vorba despre oportunităţi de câştig. Idei ingenioase vin în cursul serii, prin intermediul partenerului.




Scorpion:

Ziua de astăzi este excelentă pentru a visa cu ochii deschişi la unele dintre cele mai aprinse dorinţe ale tale; intuiţia funcţionează excelent.




Săgetător:

Astăzi e posibil să te simţi ca şi când întreaga lume apasă pe umerii tăi. Fii deschis şi gata să primeşti orice vine.




Capricorn:

Ziua de astăzi se anunţă frumoasă în general. Ai putea renunţa la unele relaţii care îţi iau din putere sau la un proiect care nu te mai inspiră.




Vărsător:

Uită-te cu atenţie în jur, pentru a vedea noile oportunităţi. Dacă încetezi să te mai opui curentului, vei vedea că totul se aşează cum e mai bine.




Peşti:

Poţi avea sentimentul că retrăieşti ceva. Dacă aştepţi un răspuns din partea unei instituţii, o aprobare sau un document fii atent la detalii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS