Horoscop Urania zilnic: luni, 8 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 8 octombrie 2012




Berbec:

E momentul să arăţi mai multă îngăduinţă, să accepţi oamenii aşa cum sunt. Prudenţa şi discreţia sunt atitudinile corecte ale momentului, care te scot din orice impas.




Taur:

Tot ce nu ai avut curaj să spui până acum nu mai poate fi ţinut sub tăcere. Relaţia de cuplu devine prioritară pentru tine şi o duci pe noi culmi emoţionale.




Gemeni:

Încă este sub lupă relaţia afectivă sau relaţia cu o persoană dragă din viaţa ta. Te preocupă mai mult stilul de viaţă şi chiar eşti pregătit să faci schimbări.




Rac:

E momentul să fii mai atent la relaţia afectivă, la intenţiile persoanei dragi. Creativitatea ta sporeşte, aşa că nu ezita să ţi-o exprimi!




Leu:

Astăzi e necesar să înveţi blândeţea şi permisivitatea, pentru a te reconcilia cu cineva din anturajul apropiat. Simţi nevoia să te întorci la rădăcini.




Fecioară:

Astăzi beneficiezi de o mică şansă de redresare financiară. Ai succes la examene şi îţi face plăcere să înveţi lucruri noi.




Balanţă:

Astăzi se pare că poţi să te detaşezi mai uşor de tot şi de toate. Activităţile domestice sau de rutină trebuie puse la punct, dar nu prea ai răgaz de odihnă!




Scorpion:

Poţi dizolva unele temeri şi frustrări care s-au accentuat în ultima vreme. Oamenii pe care îi iubeşti au nevoie de înţelegerea, înţelepciunea şi sprijinul tău necondiţionat.




Săgetător:

Ziua de astăzi poate marca începutul unei perioade de intrigi. Cresc şansele de a dezvolta iubiri secrete sau interzise după standardele morale...




Capricorn:

Probabil vei afla lucruri neaşteptate despre unii oameni, care nu-ţi vor plăcea, dar îţi sunt utile. Probabil vei simţi nevoia să scapi, să fugi, să te retragi.




Vărsător:

Afinitatea pentru religie sau filozofie este foarte mare. Ai de făcut cheltuieli şi de asigurat familiei tale un grad de confort.




Peşti:

Este posibil ca multe convingeri să se schimbe în următoarea perioadă. Evită deciziile majore, pentru că nehotărârea te pune în dilemă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS