Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 21 octombrie 2012




Berbec:

Axa relaţiilor este destul de tensionată şi s-ar putea să nu-ţi placă tot ce auzi. Laşi impresia că dai pe foc şi ai o viteză în plus.




Taur:

Responsabilităţile de la serviciu s-ar putea să ţi se pară mai grele decât de obicei. Ai grijă de sentimentele celor dragi şi nu te grăbi să arunci vorbe grele!




Gemeni:

Unele relaţii de prietenie sunt puse sub lupă. S-ar putea să consideri că a sosit timpul să spui nişte adevăruri verde în faţă.




Rac:

Experienţele provocatoare de astăzi au rolul lor, acela de a te ajuta să vezi ce vrei să faci cu adevărat în continuare. Nu-ţi băga pătrunjelul în ciorba altuia, nu te implica!




Leu:

E posibil să fii nevoit să-ţi modifici un pic planurile făcute pentru următoarea perioadă. Nu e exclus să simţi fizic o senzaţie de căldură excesivă.




Fecioară:

E momentul să te bazezi mai mult pe tine şi mai puţin pe alţii. S-ar putea să existe cineva de la care ar trebui să-ţi ceri iertare.




Balanţă:

Ai tendinţa să pui foarte mare preţ pe recunoaştere. Tu devii astăzi un fel de ţintă vie, pentru că în capul tău se sparg borcanele celorlalţi.




Scorpion:

Se anunţă o zi destul de agitată la locul de muncă. Păstrează-ţi cumpătul şi nu-ţi vărsa nervii pe cine nu trebuie!




Săgetător:

Nu încerca să-i convingi şi pe alţii că e ca tine sau că ai dreptate. Acceptă că nu toată lumea gândeşte şi simte ca tine şi ai răbdare.




Capricorn:

Ai nevoie de o schimbare de priorităţi şi, cu siguranţă, o vei face în zilele următoare. Ai ocazia de a-ţi demonstra gradul de înţelepciune spirituală.




Vărsător:

Poţi simţi că se pune presiune pe tine din mai multe părţi, aşa că te-ai putea simţi încolţit. Ziua de azi vine cu tot felul de restricţii şi va trebui să exersezi răbdarea şi detaşarea.




Peşti:

Ai ocazia să vezi cât de corectă a fost imaginea de sine, până acum. Ai putea avea parte de arsuri gastrice, de probleme cu bila sau cu ficatul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS