Horoscop Urania zilnic: luni, 1 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 1 octombrie 2012




Berbec:

Primele ore ale dimineţii îţi pot aduce frământări sau griji legate de familie. Primeşti valoare în viaţa ta prin intermediul unor ponturi care ţi se revelează.




Taur:

E posibil să apară ceva probleme de comunicare sau să se strecoare erori în documente. Unii oameni se pun la dispoziţia ta, aşa că acceptă-le serviciile fără să te simţi dator!




Gemeni:

E posibil să se acutizeze grijile legate de bani sau să intri în nişte încurcături. Naturaleţea şi umorul te pot scoate din orice situaţie.




Rac:

Este o zi cu succes, chiar cu aplauze la scenă deschisă. Ai putea fi mulţumit că, în sfârşit, ai timp să te ocupi şi tu de treburile casei ori ale familiei.




Leu:

Este posibil să te simţi uşor devitalizat şi obosit, aşa că nu-ţi forţa norocul. Meriţi să fii răsfăţat, să auzi şoaptele persoanei iubite, să te laşi copleşit de dovezi de afecţiune.




Fecioară:

E posibil să existe tensiuni în relaţia cu un prieten sau cu persoana iubită. Ai momentan prea multă energie pe care simţi nevoia să ţi-o consumi în casă.




Balanţă:

De felul în care ştii să conduci un proiect sau o afacere depind succesul şi câştigul financiar. Nu-ţi lua angajamente şi fii rezervat atunci când ţi se cere ceva care te depăşeşte!




Scorpion:

Vei putea face paşi importanţi spre împlinirea unei dorinţe, a unui vis. Contextul astral indică şi oportunităţi, chilipiruri, aşa că ceva s-ar putea să-ţi pice acum în mână.




Săgetător:

Evită discuţiile legate de bani, cu prietenii. Din buzunarul tău e posibil să se scurgă bani sub formă de bacşişuri sau comisioane grase.




Capricorn:

Se pare că atmosfera este destul de tensionată în sfera profesională. Ai nevoie totuşi să treci de bariera egoului, pentru a te ocupa şi de nevoile celorlalţi.




Vărsător:

O zi excelentă pentru a pune la punct nişte activităţi restante. Ai o mare responsabilitate: de imaginea ta depinde imaginea celorlalţi!




Peşti:

Este momentul propice pentru a lucra la un proiect creativ. Nu te da totuşi peste cap mai mult decât e cazul!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS