Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 30 septembrie 2012




Berbec:

Cuvintele critice ţâşnesc din gură fără să fie gândite. Fă planuri în doi şi concentrează-te nu numai pe ceea ce îţi surâde ţie.




Taur:

Fii atent la demersurile care ţin de documente. Nu lua lucrurile prea în serios şi nu face o tragedie din anumite lucruri mărunte care pur şi simplu nu îţi ies.




Gemeni:

Nu suporţi astăzi nicio formă de autoritate. Ai de dat explicaţii, de intrat în legătură cu oameni noi, de adus argumente, aşa că e imposibil să nu ieşi în evidenţă.




Rac:

Ai sentimentul că unii oameni din preajma ta încalcă orice normă morală sau legală. Ţi se pare că e timpul pentru economii.




Leu:

Prima parte a zilei se anunţă plină de fricţiuni în relaţiile cu prietenii. Eşti seducător şi poţi ajunge la mintea şi la sufletul oricui.




Fecioară:

Fii atent cum îţi gestionezi stările schimbătoare şi emoţiile intense. Contează pe sprijinul din umbră al unui bărbat, care ar putea să te împingă înainte spre afirmare şi câştig!




Balanţă:

S-ar putea ca astăzi să întâmpini tot felul de dificultăţi în cadrul unor demersuri juridice. Felul tău de a fi este apreciat, aşa că mulţi vor dori să fie ca tine.




Scorpion:

Ai şansa de a reuşi în orice îţi propui, însă depinde ce alegi. Evită să te bazezi pe alţii sau să aştepţi sprijin de la ei, ci bazează-te mai mult pe tine.




Săgetător:

S-ar putea ca percepţia pe care o au cei din jur despre tine să te surprindă. Aşa că e o zi în care să îţi dai seama că ai numai de pierdut dacă judeci oamenii după aparenţe!




Capricorn:

Ai nevoie de flexibilitate şi o mare putere de concentrare, pentru a obţine rezultatele pe care le urmăreşti. Ai putea avea impresia că cineva profită de pe urma ta.




Vărsător:

Astăzi tinzi să fii idealist, te gândeşti doar la capriciile tale. Ar fi bine să dai frâu liber şi sentimentelor, pentru că ele clocotesc dedesubt şi te macină.




Peşti:

Astăzi pot apărea probleme neprevăzute, legate de locuinţă sau familie. Relaţiile cu băncile sau cu casele de asigurări sunt favorabile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS