Horoscop Urania, 9 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - duminică, 9 septembrie 2012




Berbec:

O zi care pare să-ţi testeze răbdarea. Devii mai sensibil pe segmentul digestie şi metabolizare a alimentelor; eşti cu mintea în viitor.




Taur:

Nimic nu mai seamănă cu ce-ţi doreşti tu. Vorbele tale sunt mai ironice, mai înţepătoare şi mai pline de subînţelesuri.




Gemeni:

Poţi avea sentimentul că ai pierdut mult timp, sau că potenţialul tău nu este exploatat nici pe jumătate. Energiile tale se îndreaptă spre spaţiul domestic.




Rac:

O zi în care, din punct de vedere mental şi emoţional, poţi călători mult în trecut. Ar putea să te bată gândul să-ţi iei sau să schimbi o maşină.




Leu:

Este un prilej minunat pentru a ieşi din anumite rigidităţi. Realizezi că puteai să faci bani pe o pistă care acum ţi se deschide foarte clar în faţa ochilor.




Fecioară:

Vezi ce e de ajustat şi schimbat în atitudinea faţă de muncă şi faţă de bani. Devii mai guraliv, mai dornic să iei cuvântul şi să te afirmi prin scris.




Balanţă:

Tinzi să priveşti lucrurile cu crispare, cu teamă, cu rigiditate. E posibil să fii nevoit să accepţi situaţii care nu îţi convin, care îţi creează disconfort.




Scorpion:

Ţi se oferă oportunitatea de a învăţa smerenia, acceptarea, toleranţa. Bucură-te de ceea ce ai înainte de a lua seama la ceea ce îţi lipseşte!




Săgetător:

Îţi recomand să eviţi orice fel de împrumut sau acord financiar. Eşti privit cu mai multă îngăduinţă şi ţi se dau circumstanţe atenuante!




Capricorn:

S-ar putea să-ţi fie testate integritatea, onestitatea, consecvenţa. Să fii fericit că ai întâlnit pe cine căutai, la momentul potrivit.




Vărsător:

Este un moment important, în care poţi scăpa de nişte temeri, prin conştientizarea şi înfruntarea lor. E de aşteptat o realizare, ce vine ca ecou al unor fapte bune.




Peşti:

Unii nativi se pot trezi că primesc mai puţini bani pentru activitatea prestată. E timpul să te confrunţi cu limitele propriilor compromisuri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS