Horoscop Urania, 7 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 7 septembrie 2012




Berbec:

S-ar putea să simţi sarcinile profesionale ca pe o povară. Evenimentele din zona profesională, îţi poate aduce nelinişte, agitaţie, îngrijorare.




Taur:

Este o zi care-ţi pune la încercare altruismul. E necesar să fii flexibil, să priveşti lucrurile în ansamblu, să asculţi părerile celor din jur.




Gemeni:

S-ar putea să te cam laşi dus de val şi de dorinţa de a satisface nişte capricii celor dragi. Astăzi ai nevoie de spaţiu şi intimitate.




Rac:

Sunt mari şanse de câştiguri sau pot veni veşti bune în acest sens. Fii sincer mai ales faţă de tine şi vei avea de ce să te bucuri.




Leu:

Ai ocazia să-ţi susţii interesele financiare. Optează pentru alimente uşoare, pentru că stomacul poate fi mai sensibil.




Fecioară:

Ai o uşoară tendinţă de a dramatiza lucrurile şi poate de a te victimiza. Astăzi ai parte de bucurii de tot felul, dacă te poţi detaşa de latura materială.




Balanţă:

Vei avea tendinţa să te izolezi, pentru că eşti foarte sensibil şi senzitiv. Ai tendinţa să te concentrezi mai mult asupra lipsurilor.




Scorpion:

S-ar putea să ai unele îndoieli în privinţa unui prieten sau a unei cunoştinţe. Este esenţial să renunţi la convingeri vechi sau aspiraţii care nu te mai reprezintă.




Săgetător:

Contextul astral de astăzi face posibile nişte câştiguri materiale. Însă, atenţie, acestea nu vin de la alţii, deci încetează să aştepţi.




Capricorn:

Este posibil ca ceva din ce se întâmplă astăzi, îţi probează într-un fel sau altul, moralitatea şi onestitatea. Până la nemulţumire şi frustrare nu mai e decât un pas.




Vărsător:

S-ar putea să fii pus în situaţia de a cere sprijinul unei persoane apropiate. Este un moment numai bun pentru a reface nişte calcule.




Peşti:

Devine foarte important felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare. Astăzi ai ocazia să afli cum te privesc prietenii în realitate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS