Horoscop Urania, 6 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - joi, 6 septembrie 2012




Berbec:

Se recomandă diplomaţie, dar şi unele schimbări în interiorul echipei de lucru. Vei găsi nişte soluţii excelente care vor duce la creştere financiară.




Taur:

Ţi se oferă ocazia de a te implica, în activităţi de tot felul, sau să ajuţi pe cineva drag. Ai un magnetism aparte, ştii să-ţi susţii punctul de vedere...




Gemeni:

Se pare că se creează o conjunctură favorabilă pentru a lămuri nişte neînţelegeri. Este un moment bun pentru a-ţi revizui unele convingeri.




Rac:

Unele relaţii şi colaborări se pot aşeza pe alte coordonate. Familia şi persoanele dragi din viaţa ta sunt acum sursă de energie.




Leu:

De evitat sunt relaţiile cu băncile sau alte surse de împrumut. E posibil să schimbi nişte reguli sau să-ţi schimbi programul de lucru.




Fecioară:

Este o zi potrivită pentru retragerea din activităţile solicitante. Atenţie la tendinţa de a fi mult prea autoritar şi posesiv.




Balanţă:

La serviciu există tensiuni şi aspecte dinamice. Relaţiile cu familia pot fi destul de încordate, mai ales dacă aveţi de luat decizii comune.




Scorpion:

Orgoliile şi vanitatea nu sunt văzute cu ochi buni acum. La locul de muncă, apar surprize şi schimbări neaşteptate.




Săgetător:

Gândul îţi zboară des la viitor, la scopurile pe termen lung. Banii şi siguranţa materială sunt priorităţile tale, astăzi.




Capricorn:

Iată o zi în care te poţi simţi răsfăţat de astre. Eşti provocat să te priveşti cu sinceritate, în profunzime, şi să te vezi aşa cum eşti cu adevărat.




Vărsător:

Câştigi notorietate, eşti apreciat şi admirat. Fii atent la preţul plătit, mai ales dacă te gândeşti numai la interesele tale.




Peşti:

Astăzi e momentul să priveşti lucrurile mai amplu. În orice caz, fii atent la afacerile făcute cu prietenii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS