Horoscop Urania, 5 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - miercuri, 5 septembrie 2012
Berbec:

La serviciu ai multe şi mărunte de făcut, însă te poţi baza pe colegi. Este o zi minunată pentru întâlnirile cu părinţii.
Taur:

Cel mai indicat ar fi să îţi petreci întreaga zi în natură. Lecturează o carte bună sau vizionează un film cu tentă spirituală.
Gemeni:

Întâlnirile sau dialogurile cu prietenii ţi-ar prinde foarte bine astăzi. Spre seară, invită-ţi partenerul de viaţă la o cină romantică.
Rac:

Personalitatea ta trece prin diverse transformări deosebite. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor şi ficatului.
Leu:

Stările tale interioare sunt diverse, dar interesante. Atenţie la tendinţa de a cheltui mai mulţi bani decât îţi permite bugetul!
Fecioară:

Pune-ţi în valoare farmecul în toate activităţile de astăzi. Relaţiile cu membrii familiei pot fi conflictuale.
Balanţă:

Încerci să depui eforturi pentru a te afirma. Este o zi bună pentru demersuri necesare instruirii profesionale.
Scorpion:

Sunt posibile situaţii tensionate din toate punctele de vedere. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, de aceea evită activităţile solicitante.
Săgetător:

Nu este momentul distracţiilor. Atenţie la relaţiile sentimentale şi cele cu copiii, pentru că discordia îşi face de cap în această zonă.
Capricorn:

Odihna, exerciţiile fizice în aer liber îţi pot oferi stări excepţionale. Sunt momente bune pentru a-ţi trasa noi planuri de viitor.
Vărsător:

Controversele sunt la ordinea zilei, însă prudenţa te poate feri de neplăceri. Încearcă să te odihneşti mai mult.
Peşti:

Aspectele legate de sănătate pândesc din umbră. La finalul zilei fii alături de partenerul de viaţă şi de problemele sale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS