Horoscop Urania, 4 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 4 septembrie 2012




Berbec:

Ai spor în tot ce ţine de activităţile domestice. Cercetează atent în tine dacă nu cumva încerci să suplineşti un gol interior!




Taur:

Dorinţa de drumeţie îţi dă târcoale. Ai ocazia să priveşti cu optimism în viitor, mai ales în planul relaţiilor sentimentale.




Gemeni:

Este o zi liberă în care te poţi ocupa, pe îndelete, de casă sau de familie. Oamenii dragi îţi întăresc sentimentul de siguranţă şi de confort!




Rac:

Prietenii apropiaţi îţi sunt alături, înconjurându-te cu multă căldură. Ai puterea de a-l face pe om să creadă exact ceea ce vrei tu ca el să creadă.




Leu:

Ar fi indicat să te retragi din forfota vieţii. Ţi se pun pe tavă oportunităţi de exprimare şi de afirmare personală.




Fecioară:

Notele emoţionale vor fi la ordinea zilei. Ai puterea de a renunţa să mai pui la suflet tot cea ce este în jurul tău.




Balanţă:

Aspectele legate de carieră îţi preocupă gândurile întreaga zi. Zilele acestea poţi vedea cu ochii tăi cum se întoarce roata şi cum binele ţi se returnează pe altă parte.




Scorpion:

Practicarea unei tehnici de relaxare ţi-ar oferi stări minunate. Nu porni la drum pe cont propriu, contează pe ajutorul celorlalţi!




Săgetător:

Reuşeşti să te detaşezi de tot ce înseamnă material şi să visezi cu ochii deschişi la alte dimensiuni. Oferă asistenţă acolo unde ţi se cere!




Capricorn:

Partenerul de viaţă îţi solicită aportul. Eşti foarte receptiv la mostre de înţelepciune pe care le transpui şi în practică.




Vărsător:

Arta este cel mai bun medicament şi nu are contraindicaţii. Toate realizările tale devin mijloace de a face familia fericită.




Peşti:

Săgeţile lui Cupidon vin din toate părţile. Aveai tu în cap de ceva timp să faci ceva împreună cu cineva, să ieşi, să te duci la un spectacol sau, să stai de vorbă etc.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS