Horoscop Urania, 3 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - luni, 3 septembrie 2012




Berbec:

Simţi nevoia să te repliezi după nişte evenimente solicitante. Ai putea prefera să iei o pauză şi să îţi ocupi timpul cu ceva ce îţi face într-adevăr plăcere.




Taur:

Nu sunt recomandate deciziile importante sau iniţierea unui proiect nou. E timpul să priveşti viitorul cu alţi ochi şi să te concentrezi pe ceea ce faci cu pasiune!




Gemeni:

Blocajul financiar pe care-l resimţi astăzi nu este decât o consecinţă a alegerilor tale trecute. Nu căuta departe ceea ce tu ai chiar în grădina casei!




Rac:

Ocupă-ţi ziua de astăzi cu activităţi educative şi relaxante. În materie de comunicare, de data aceasta ai ocazia să dai lovitura.




Leu:

Nu ai chef de nimic, nu vrei decât să lâncezeşti, fără să te gândeşti la nimic. Dacă eşti comod şi nu te implici, ocazia rară trece pe lângă tine.




Fecioară:

Este posibil ca astăzi să ai parte de câteva dezamăgiri. Ai puterea de a renunţa să mai pui la suflet tot ceea ce este în jurul tău.




Balanţă:

Starea ta de bine provine din faptul că vezi cum ţi se întorc acum nişte favoruri din trecut. E momentul să stabileşti un echilibru între plăcere şi responsabilitate.




Scorpion:

Este binevenit orice demers de rafinare spirituală. S-ar putea să treci pe lista prietenilor care habar nu aveai cât ţin la tine.




Săgetător:

Nu-ţi plac constrângerile de niciun fel, mai ales cele financiare. Ai multă treabă, aşa că să nu-ţi faci planuri de odihnă!




Capricorn:

Tinzi să-ţi creezi aşteptări în ce-i priveşte pe cei din jur. Eşti foarte receptiv la mostre de înţelepciune pe care le transpui şi în practică.




Vărsător:

Sănătatea merită o atenţie deosebită. Îţi vin nişte recompense pe care nici cu gândul nu le-ai fi gândit; ai încredere că meriţi tot ce primeşti!




Peşti:

Astăzi se pare că eşti foarte emotiv şi hipersensibil. E timpul să spui vorbe şi adevăruri rostite până acum doar pe jumătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS