Horoscop Urania, 2 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - duminică, 2 septembrie 2012




Berbec:

Este o zi a alianţelor, discuţiilor, negocierilor. Astăzi ar fi bine să mai cedezi din responsabilităţi, deci să înveţi să delegi autoritatea.




Taur:

Succesul depinde astăzi de capacitatea ta de a te promova, de a vorbi despre calităţile şi talentele tale. Oare nu vânezi nişte confirmări?




Gemeni:

O zi numai bună să-ţi deschizi inima şi să primeşti iubirea unei persoane speciale din viaţa ta. Îţi doreşti în adâncul tău ca performanţele tale să fie apreciate.




Rac:

Este posibil să ai de-a face cu nişte amânări, neînţelegeri. Ar fi bine să vezi dacă nu cumva te poţi descurca şi singur, fără să-i legi de tine pe cei dragi până la sufocare.




Leu:

Comunicarea este armonioasă, pot veni propuneri interesante. Fă astăzi ceva pentru sufletul tău, nu pentru ochii lumii!




Fecioară:

Ai şansa să-ţi rotunjeşti veniturile. Eşti irezistibil în negocieri, tranzacţii, înţelegeri sau chestiuni contractuale.




Balanţă:

Priveşti viaţa şi viitorul cu mai multă seninătate. Ai putea asista la un deznodământ neaşteptat al unei înţelegeri mai vechi.




Scorpion:

Astăzi te preocupă lucrurile mai puţin accesibile, partea nevăzută a lor. Este o zi excelentă pentru a pune bazele unei colaborări de perspectivă.




Săgetător:

Evită deciziile majore şi discuţiile în contradictoriu cu şefii sau cu alte persoane cu autoritate. Ziua de astăzi este minunată ca să te ierţi şi să te împaci cu tine!




Capricorn:

Astăzi ai nevoie de flexibilitate, dar şi de fermitate, în cazul în care stai de vorbă cu vreun şef. Lasă persoana iubită şi copiii să te inspire, pentru a-ţi recăpăta încrederea în tine!




Vărsător:

Nu te mira dacă un flirt nevinovat se transformă într-o poveste de dragoste. Ai parte de mesaje de susţinere, ţi se pun vorbe bune fără ca măcar să fii conştient de asta.




Peşti:

Poate fi o zi fructuoasă din punct de vedere material. Fii dispus să renunţi la nişte idei preconcepute şi să-ţi schimbi modul de gândire!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS