Horoscop Urania, 19 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - miercuri, 19 septembrie 2012
Berbec:

Socializarea pare principala preocupare. Ar fi bine să te gândeşti la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.
Taur:

Taurii pot face o impresie plăcută pe oriunde trec. Energia vitală este la cote joase, aşa încât fii prudent şi odihneşte-te suficient.
Gemeni:

Gemenii se pot simţi bine în compania rudelor. În a doua parte a zilei organizează o mică petrecere surpriză pentru cei dragi.
Rac:

Creativitatea Racilor se manifestă cu multă ingeniozitate. Ocupă-te de treburile de rutină şi evită provocările celorlalţi.
Leu:

Leii ar trebui să-şi dedice ziua partenerului de viaţă. O persoană importantă îţi poate da sfaturi utile sau soluţii bune la problemele tale.
Fecioară:

Nativii acestei zodii se pot simţi pur şi simplu bine în pielea lor. Domeniul profesional îţi atrage atenţia în mod deosebit astăzi.
Balanţă:

Balanţele vor face orice ca să se pună în valoare. Fii prudent şi răspunde prompt tuturor solicitărilor; seara delectează-ţi sufletul cu o plimbare în aer liber.
Scorpion:

Orice decizii ar lua acum Scorpionii, ele pot dobândi acordul întregii familii. Atenţie că energia vitală este fluctuantă.
Săgetător:

Este o zi de consum energetic pentru Săgetători. Sunt posibile discuţii contradictorii, dar cu prudenţă şi discernământ vei depăşi momentele neplăcute.
Capricorn:

Capricornul este cel mai în măsură să ofere asistenţă. Se recomandă evitarea consultaţiilor, analizelor medicale şi intervenţiilor chirurgicale.
Vărsător:

Vărsătorii pot să înregistreze mici succese astăzi. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză şi frumoasă.
Peşti:

Peştii ar trebui să se relaxeze cât mai mult. Răsfoitul unui album cu fotografii sau conversaţiile cu o rudă dragă sunt binevenite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS