Horoscop Urania, 18 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 18 septembrie 2012




Berbec:

Majoritatea timpului ar trebui investită în compania prietenilor. E o zi mai bună să vorbeşti şi să te faci mai bine înţeles.




Taur:

Taurii au ocazia să fie în centrul atenţiei. Emoţiile negative cărora le dai voie să te consume îţi aduc în dar stări de surescitare.




Gemeni:

Sunt două zile în care Gemenii sunt avizi de informaţie. S-ar putea să ai impresia că partenerul de viaţă ori copiii nu rezonează cu tine.




Rac:

Racii pot trezi suspiciuni. Îţi doreşti să scapi de nişte constrângeri profesionale sau sociale, pentru a te putea dedica vieţii de familie.




Leu:

Leii sunt avantajaţi în cea ce priveşte negocierea şi semnarea contractelor cu clienţii. Cu cât îţi susţii punctul de vedere, cu atât dai naştere la mai multe contraargumente.




Fecioară:

Fecioarele ar putea călca pragul vecinilor cu care n-au mai schimbat de mult o vorbă. Faci acum nişte calcule şi îţi dai seama că trebuie să renunţi la prea multe din viaţa ta.




Balanţă:

Balanţele vor face orice ca să se pună în valoare. Există nişte aşteptări de la tine, nişte criterii pe care să le îndeplineşti.




Scorpion:

Scorpionii pot să şi-i adune acum pe cei dragi în jurul lor şi să se simtă bine. Dacă îţi e teamă şi te bazezi pe tine, vei fi dus pe piste greşite.




Săgetător:

Sunt două zile de consum energetic pentru Săgetători. E bine să fii mai serios pentru că, din joacă sau dintr-o simplă glumă, s-ar putea să aprinzi scânteia.




Capricorn:

Capricornii pot da acum adevărate lecţii de înţelepciune. E timpul să renunţi la nişte obişnuinţe, să faci toate demersurile necesare pentru a intra într-un nou ritm de viaţă.




Vărsător:

Vărsătorii sunt apreciaţi pentru cunoştinţele lor care impun respect. Spui tot ce crezi şi ai pe suflet, fără să ţii cont de sentimentele celorlalţi.




Peşti:

Peştii ar trebui să îşi şteargă din agendă toate întâlnirile. Cam te-ai lăsat îndelung la mâna cerului şi ai tot sperat că o să-ţi pice ceva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS