Horoscop Urania, 12 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - miercuri, 12 septembrie 2012




Berbec:

Totul pare să vină spre tine, fără să mişti un deget. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale.




Taur:

Te bucuri de recunoaştere, apreciere şi admiraţie. Subiectele principale ale zilei sunt relaţiile cu prietenii şi protectorii.




Gemeni:

Este o perioadă excepţională pentru carieră. Spre sfârşitul zilei, alocă-ţi momente pentru a le petrece cu cei dragi.




Rac:

Relaţiile sociale sunt foarte importante astăzi. În a doua parte a zilei invită-ţi prietenii la o mică petrecere.




Leu:

Este o zi bună pentru a medita, pentru a te îngriji. Fii prudent, verifică orice document cu mare atenţie şi evită speculaţiile financiare.




Fecioară:

Obţii o aprobare pe care o aştepţi demult. Fii deschis la schimbări şi acceptă oameni şi colaborări noi în viaţa ta.




Balanţă:

Ziua se anunţă încărcată la serviciu. Răbdarea şi intuiţia ar trebui puse în slujba activităţilor profesionale şi finalizării unui proiect.




Scorpion:

Astăzi poţi fi foarte prezent la priorităţile tale, poţi vedea foarte clar ce-ţi doreşti. Cei care au copiii se pot bucura pe îndelete de realizările acestora.




Săgetător:

E necesar să ştii să asculţi, să fii receptiv, să cercetezi după informaţii utile. Eforturile tale sunt îndreptate către domeniul profesional în dauna vieţii private.




Capricorn:

Acceptă invitaţia la un eveniment, pentru că acolo poţi trăi momente de excepţie. Sunt momente propice pentru implicarea în studii şi cercetări pe diverse domenii.




Vărsător:

Îndrăzneşte să ieşi în faţă, să îţi exprimi ideile cu putere. Atenţie că ţi se pot înlesni anumite câştiguri sau favoruri de către persoane necunoscute.




Peşti:

Este un moment favorabil şi pentru a participa la un curs sau la conferinţă. Stările tale de spirit pot fluctua destul de mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS