Horoscop Urania, 11 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 11 septembrie 2012




Berbec:

Ai noroc de bani, cadouri, informaţii valoroase. Ar trebui să te relaxezi şi să renunţi la toate grijile pe care le ai.




Taur:

Astăzi ar fi bine să fii receptiv, atent la nevoile celorlalţi. Poţi cădea la pace cu oameni împotriva cărora parcă aveai ceva.




Gemeni:

Ţie ţi-e gândul la muncă şi afirmare profesională. E posibil să îţi revizuieşti atitudinea faţă de nişte propuneri mai vechi, care acum se pot concretiza.




Rac:

Nu este exclus să primeşti o veste bună de departe. O idee bună ar fi, de pildă, să faci ceva inedit, să intri în contact cu oameni noi.




Leu:

Astăzi eşti invitat să-ţi focalizezi atenţia către interior. Oamenii vin la tine să le împărţi dreptatea ori, după caz, să încerci să găseşti o soluţie la problemele lor.




Fecioară:

Ai fler de detectiv, iar asta te ajută să ajungi exact la rădăcina problemelor. Prietenii vechi sau noile cunoştinţe îţi pot crea atmosfera de bună dispoziţie.




Balanţă:

Noile începuturi de acum anunţă premize bune, pe termen lung. Lucrurile se aranjează cum nu se poate mai bine, tot ce trebuie să faci e să fii deschis la alternative.




Scorpion:

Îţi poţi manifesta pasiunea în raport cu un proiect care te inspiră foarte mult. Ai marea şansă de a debloca un curs al evenimentelor.




Săgetător:

Eşti luat în vizor pentru un post, pentru o poziţie de încredere, pentru o funcţie cheie. E recomandat să meditezi în linişte la dorinţele tale.




Capricorn:

Dacă eşti cumpătat, vei reuşi să faci tot ce-ţi propui. Renunţând la dorinţa de a-ţi afirma superioritatea punctului de vedere, readuci armonia în viaţa ta.




Vărsător:

Ai multe treburi nerezolvate pe cap, aşa că învaţă să iei lucrurile rând pe rând. E necesar să ai încredere în calităţile tale şi în potenţialul tău.




Peşti:

Îţi permiţi să visezi cu ochii deschişi la nişte idealuri ale tale. Dacă anumite situaţii erau pe punctul de fierbere, situaţia se dezamorsează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS