Horoscop Urania, 10 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - luni, 10 septembrie 2012




Berbec:

O zi excelentă pentru Berbecii care vor să înceapă noi proiecte în plan profesional. Oamenii dragi din viaţa ta şi colegii se pot simţi mult mai în largul lor în preajma ta.




Taur:

O zi privilegiată pentru Tauri, care pot să iasă în evidenţă. Fă-ţi timp pentru distracţie, fă ce-ţi place mai mult şi mai mult!




Gemeni:

Ziua de azi îi întoarce pe Gemeni cu faţa către familie. Statutul tău social are mari şanse să atingă un nivel la care n-a mai fost de mult.




Rac:

Racii ar trebui să fie astăzi într-o vervă de zile mari. Profită la maxim de aceste zile în care călătoriile, comunicarea, scrisul, tranzacţiile funcţionează de minune pentru tine.




Leu:

Leii ar trebui totuşi să fie foarte atenţi la cheltuieli. Eşti solicitat să oferi sfaturi, informaţii etc., dar pe de altă parte primeşti înzecit.




Fecioară:

Fecioarele pot astăzi să strălucească. E imposibil să nu te faci remarcat fie ca lider, fie ca purtător de cuvânt.




Balanţă:

Balanţele ar trebui să stea cuminţi şi să mediteze. Imaginea ta în ochii celorlalţi se îmbunătăţeşte tocmai datorită flexibilităţii de care dai dovadă.




Scorpion:

Popularitatea Scorpionilor este aducătoare de beneficii. Nu ezita să ceri sfaturi de la specialişti în loc să te aventurezi pe cont propriu!




Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să culeagă acum laude... Orice propunere are pentru tine acum sâmburele unui salt spectaculos.




Capricorn:

Astrele îi provoacă pe Capricorni să facă un salt în procesul de gândire şi de înţelegere. Ai puterea să reconciliezi o situaţie tensionată sau să treci peste o nemulţumire.




Vărsător:

Tot ce pot face Vărsătorii astăzi e să se dea cu un pas înapoi şi să aştepte. E posibil să faci un cadou sau să prestezi cuiva un serviciu.




Peşti:

Peştii pot elucida o serie de mistere. Eşti mai receptiv la punctele de vedere ale celorlalţi, mai dispus să accepţi că, în anumite privinţe, nu ai avut dreptate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS