Horoscop Urania: Asteroizii de lângă noi, 12-18 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 12-18 august 2012


Trei asteroizi schimbă semnul zodiacal săptămâna viitoare. Apollo intră în Balanţă, Irene în zodia Leului şi Clio va traversa semnul Fecioarei. Dintre aceste trei ipostaze cea mai incitantă este, evident, poziţia asteroidului Irene care patronează pacea, înţelegerea, armonia, concordia universală şi intrarea în normalitate.

Într-un semn al Leului nu se poate spune că acest tranzit îşi găseşte vibraţia necesară. Ba, dimpotrivă, cred că lucrurile stau exact pe dos şi departe de a se regăsi pace şi înţelegere, întreaga vibraţie pe care ne-o oferă această perioadă, inclusiv Luna nouă puternică cu un Soare în domiciliu, evident în zodia Leului, nu face decât să dea tranzitului asteroidului Irene un aspect vulcanic, convulsiv, incendiar, care pârjoleşte tot. După ce pârjoleşte tot probabil că se va lăsa şi pacea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS