Horoscop Urania, 31 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 31 august 2012
Berbec:

E necesar să te concentrezi asupra beneficiilor pe care le-ai putea aduce în viaţa ta. Este momentul să pui toate nemulţumirile pe tapet şi să comunici deschis.
Taur:

Ziua de astăzi este potrivită pentru a lua nişte măsuri. Poţi avea parte de unele dezamăgiri de la prieteni.
Gemeni:

S-ar putea ca astăzi să pari insensibil, datorită tendinţei de a fi raţional. Ar fi bine să-ţi creezi o zi liniştită, cu cât mai puţină agitaţie.
Rac:

Rămâi în strânsă legătură cu prietenii. E posibil să te simţi constrâns, să ai sentimentul limitării sau să simţi nevoia să te izolezi.
Leu:

O zi numai bună pentru a reorganiza un proiect. E nevoie de ceva efort pentru a te face înţeles de către cei din jur.
Fecioară:

Este o zi în care poţi primi veşti bune. Ai încredere în capacitatea ta de a găsi soluţiile cele mai bune şi a te descurca în orice condiţii.
Balanţă:

Este posibil să fii interesat de dezlegarea unui mister. Dacă îţi doreşti să afli vreo informaţie anume, e momentul să cercetezi.
Scorpion:

E indicat să fii foarte atent la gesturile celor din jur. Meditaţia şi rugăciunea pot aduce mari beneficii sufletului tău.
Săgetător:

Eşti foarte abil în a găsi cele mai simple căi de rezolvare a sarcinilor propuse. Încearcă să nu amesteci prieteniile cu afacerile.
Capricorn:

În cazul în care lucrezi într-un domeniu artistic poţi avea rezultate de excepţie. Vorbeşte deschis despre intenţiile tale şi ai curajul să-ţi asumi greşelile.
Vărsător:

Ar fi bine să dedici timp pentru familie, pentru activităţi casnice. Faci loc unor viziuni şi convingeri noi, mult mai constructive.
Peşti:

Îţi doreşti foarte mult să fii din nou apreciat, dorit, admirat. Acceptă că uneori nu ai dreptate şi învaţă să primeşti sprijin de la cei din jur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS