Horoscop Urania, 3 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 3 august 2012




Berbec:

Astăzi poţi avea senzaţia că totul stagnează. Atenţie la irascibilitate şi nervozitate; e posibil să spui cuvinte pe care să le regreţi.




Taur:

La serviciu, există tensiuni şi comunicare defectuoasă. Dacă lucrezi cu documente, fii atent unde le pui şi cui le trimiţi.




Gemeni:

O zi în care e indicat să nu te aglomerezi foarte mult cu tot felul de activităţi. Evită să te grozăveşti în faţa celor din jur, pentru că îţi atragi foarte uşor antipatii.




Rac:

Astăzi trebuie să ştii să te vinzi şi să te promovezi cât mai bine şi mai mult. Ceva nu mai merge aşa cum vrei, astfel că e posibil să rupi raul de la rădăcină.




Leu:

Este posibil să ai tendinţa de a te interioriza şi a te exprima fie în scris, fie deloc. E bine să fii prudent şi răbdător dacă pleci la drum.




Fecioară:

Astăzi probabil că eşti nevoit să chibzuieşti mai bine asupra unei situaţii care te frământă. Este o zi în care poţi avea senzaţia că nu te poţi concentra la ce ai de făcut.




Balanţă:

Astăzi e necesar să te bazezi mai mult pe tine şi mai puţin pe alţii. Te vezi nevoit să depui singur eforturi pentru a repara greşelile altora.




Scorpion:

Ai multe nemulţumiri legate de activitatea profesională şi de relaţiile de serviciu. Este o zi potrivită pentru introspecţie, meditaţie, rugăciune.




Săgetător:

Se anunţă o zi aglomerată, în care va trebui să te ocupi de rezolvarea unor chestiuni de natură juridică. Poţi intra foarte uşor în conflict cu prieteni sau cunoştinţe, mai ales dacă sunt bani la mijloc.




Capricorn:

Tinzi să ceri şi să aştepţi foarte mult de la persoana iubită. În ce priveşte zona finanţelor, evită cheltuielile extravagante.




Vărsător:

S-ar putea ca astăzi să constaţi că ai avut nişte aşteptări distorsionate de la o persoană apropiată. Eşti într-un moment de schimbare a filozofiei de viaţă, a credinţelor, aspiraţiilor.




Peşti:

Banii şi posesiunile materiale sunt astăzi în prim plan. Fii rezervat, aşteaptă să afli toate detaliile şi abia apoi pronunţă-te!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS