Horoscop Urania, 24 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 24 august 2012




Berbec:

Este o zi excelentă pentru a privi cu luciditate unele temeri. Poate vrei să te rupi de o conjunctură care nu te mai mulţumeşte.




Taur:

În cazul în care că îţi doreşti, te poţi gândi la un copil. Comunicarea cu oamenii de care ai nevoie sau cu care ai diverse acorduri este dificilă.




Gemeni:

Smulge-te din amorţeală şi investeşte energie pozitivă în orice idee. Fii creativ şi orientează-te spre soluţii noi, ai curajul de a încerca marea cu degetul.




Rac:

Alege-ţi cu grijă gândurile, permite-le doar celor pozitive să persiste. E bine să ştii că nu e un moment propice pentru acţiuni concrete.




Leu:

Vei atrage în viaţa ta exact oamenii şi experienţele de care ai nevoie. Vor veni tot felul de stări şi emoţii, încearcă să stai în ele, să le trăieşti.




Fecioară:

Unele proiecte se blochează. Încearcă să nu iei în tragic nimic din ce ţi se întâmplă şi să vezi darul din fiecare experienţă.




Balanţă:

Această zi poate aduce daruri nepreţuite conştiinţei. Atenţia ta va fi îndreptată către relaţiile cu şefii sau continuarea unor demersuri în sensul păstrării unei funcţii.




Scorpion:

Este un moment care te ajută să-ţi schimbi viziunea asupra trecutului şi, implicit, asupra prezentului şi viitorului. Renunţă la timiditate, inhibiţii, frică.




Săgetător:

Te preocupă în mod special securitatea financiară. Concentrează-te asupra unei dorinţe, hrăneşte-o cu energie!




Capricorn:

Ziua de astăzi poate marca începutul unui nou drum. E foarte important cum dizolvi tensiunile, cum comunici cu cei din jur.




Vărsător:

Încrederea în tine poate face minuni. E momentul să-ţi asculţi vocea interioară şi să accepţi să te rupi de ceva din trecut.




Peşti:

Ziua de astăzi le poate aduce multor nativi gândul căsătoriei. Evită totuşi satisfacerea unor plăceri prea costisitoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS