Horoscop Urania, 13 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - luni, 13 august 2012




Berbec:

Eşti determinat să iei hotărâri legate de parteneriatele tale. Poţi lua legătura cu oameni înţelepţi, cu mentori care pot face lumină pe un anumit sector din viaţa ta.




Taur:

Te bucuri de apreciere în cercul profesional din care faci parte. Atenţie la principiile morale care sunt cele mai încercate!




Gemeni:

Poţi fi înconjurat de cadouri de către persoana iubită. Ai putea întâlni o persoană cu care să te asociezi, să colaborezi, să dezvolţi un proiect.




Rac:

Mulţi nativi îşi vor lua la revedere de la casa părintească, cu bucurie. În toate demersurile tale, bazează-te pe sprijinul material şi afectiv al celorlalţi.




Leu:

Este o zi excelentă pentru acei Lei care şi-au asumat rolul de profesor. Cu persoanele care merită eşti plin de iubire şi generozitate.




Fecioară:

Te hotărăşti să faci bani şi ai planuri pe termen lung pe care să le pui în practică. Starea de sănătate poate fi o preocupare majoră pentru tine.




Balanţă:

Ai parte de energie, înţelepciune, emoţii şi iubire. Relaţia cu un copil s-ar putea debloca într-un chip aproape spectaculos.




Scorpion:

Poţi avea parte de multe revelaţii legate de prieteni vechi. Poţi construi tot acum ceva durabil în carieră sau poţi avea cu ce să te lauzi.




Săgetător:

Nu este exclus să primeşti o propunere de a reprezenta un anumit grup. Lucrurile se aşază astfel încât ai parte de certitudini.




Capricorn:

Cariera şi planurile de evoluţie pe plan social sunt cele care au succes. ai parte de susţinere din partea partenerului de viaţă şi a celorlalţi.




Vărsător:

Poţi pleca în expediţii sau în pelerinaje. Ai un magnetism care îi ţine captivi pe cei cu care vii în contact.




Peşti:

Problemele legate de anumite acte oficiale, pot avea parte de soluţionări neaşteptate. Te bucuri de protecţie în ceea ce priveşte sănătatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS