Horoscop Urania, 1 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - sâmbătă, 1 septembrie 2012




Berbec:

Ar fi bine să fii mai rezervat, să fii atent cum transmiţi mesajul către cei din preajmă. Astăzi e foarte important să-ţi asculţi intuiţia în tot ce faci.




Taur:

Evită orice cheltuială, investiţie, sau decizie majoră legată de bani. E necesar ca astăzi să-ţi asculţi intuiţia şi să te detaşezi de orice problemă; doar aşa apar soluţii extraordinare.




Gemeni:

Îţi revine cheful de vorbă şi, mai ales, inspiraţia şi creativitatea. Fă ce simţi, alege să te implici doar în activităţi care te inspiră.




Rac:

Să eviţi să furnizezi informaţii pe care nu te bazezi. Pot veni daruri providenţiale, beneficii şi favoruri, când te aştepţi mai puţin.




Leu:

Ai chef de vorbă, eşti receptiv la invitaţii în oraş sau la evenimente. Vin oportunităţi frumoase, se deschid culoare noi de evoluţie.




Fecioară:

Încearcă să eviţi conflictele şi renunţă să despici firul în patru. E necesar să fii relaxat, să te bucuri de fiecare moment pentru a avea parte de beneficii materiale binemeritate.




Balanţă:

Este o zi bună pentru a face nişte demersuri în sensul autocunoaşterii. Daruri neaşteptate pot veni către tine.




Scorpion:

Te preocupă în mod special partea nevăzută a lucrurilor. Este vremea noilor proiecte, distracţiei, bucuriei de viaţă.




Săgetător:

Simţi că lucrurile se deblochează şi se aşează pe un făgaş care-ţi place. Ai şansa de a repara nişte relaţii şi de a le consolida.




Capricorn:

Este necesară ceva mai multă atenţie, mai ales dacă lucrezi cu documente. Astăzi poţi primi veşti bune de departe, eventual din străinătate.




Vărsător:

Aminteşte-ţi că bucuria autentică vine din gesturi mici şi din iubire. Este o zi potrivită pentru a te raporta doar la intuiţie.




Peşti:

Nu e momentul pentru discuţii cu iz de ceartă. Te afli într-o perioadă benefică în ce priveşte colaborările, parteneriatele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS