Horoscopul zilei de marţi, 31 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 31 iulie 2012




Berbec:

Te preocupă persoana ta în toate aspectele vieţii, dar în special felul în care eşti perceput în relaţii. Un flirt poate da naştere unei idile care se poate continua cu mai mult decât o aventură în doi.




Taur:

Ai nevoie de linişte şi de odihnă, ai nevoie să simţi că eşti înconjurat de căldură şi de iubire. Anumite chestiuni nerezolvate din trecut pot să iasă acum la suprafaţă cu putere.




Gemeni:

Încearcă să eviţi discuţiile despre bani. Îţi poţi planifica excursii de câteva zile, drumuri scurte sau simple ieşiri.




Rac:

Poţi avea parte de felicitări, de onoruri la scenă deschisă. Eşti predispus la gesturi extravagante, poate la cadouri mai generoase decât ar fi cazul.




Leu:

Reuşeşti să negociezi cu succes orice serviciu pe care eşti solicitat. Pregăteşte-te pentru noi începuturi în viaţa ta!




Fecioară:

Evită contactul cu exteriorul, cu anturajul, şi concentrează-te pe relaţia de iubire şi pe relaţia cu copiii. Ai grijă de inima ta!




Balanţă:

Ai putea, în sfârşit, să capeţi încredere în forţele proprii. Apar noi prieteni şi persoane care îţi pot oferi sprijin exact acolo unde ai nevoie.




Scorpion:

Lasă filosofiile şi pune în practică învăţămintele pe care le-ai tras în ultima perioadă. Pe tine te interesează acum aproape exclusiv să fii cineva în ochii celorlalţi.




Săgetător:

Începi să percepi latura spirituală a căsătoriei şi a relaţiei de iubire. Creşte interesul tău petru studii superioare, pentru cursurile de specializare, de perfecţionare.




Capricorn:

Tu ai preocupări casnice, familiale, legate de tradiţie. Eşti tot mai intuitiv şi doreşti să cunoşti oamenii, în încercarea inconştientă de a afla mai multe despre tine.




Vărsător:

Tratează amintirile experienţelor din trecut ca pe un bogat izvor de învăţăminte. Dacă nu eşti căsătorit, partenerul poate să stea la pândă după colţ.




Peşti:

Relaţiile de parteneriat sunt bune şi constructive. Corpul îţi trimite de fapt semnale că e timpul să faci o schimbare în stilul de viaţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS