Horoscopul zilei de duminică, 15 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 15 iulie 2012




Berbec:

Poţi începe astăzi o cură de detoxifiere sau o cură de slăbire. Poţi vedea acum lucrurile într-o perspectivă mult mai limpede, parcă se aprind nişte beculeţe.




Taur:

Poţi începe proiecte împreună cu fraţii sau surorile tale. Ziua de astăzi e potrivită pentru a renunţa la nişte convingeri şi pentru a îmbrăţişa concepţii noi.




Gemeni:

Casa şi familia sunt principalele puncte de atracţie pentru tine. Tu eşti pus astăzi în situaţia de a administra resursele altora.




Rac:

Simţi nevoia să pleci într-o călătorie în afara oraşului. Te afli în vârful unei etape în care faci o triere serioasă a persoanelor din viaţa ta.




Leu:

Azi ai noroc de bani obţinuţi prin muncă proprie. Este de aşteptat să se contureze un mic succes profesional, să se deblocheze sau să se încheie o colaborare.




Fecioară:

Astăzi este o zi în care te întorci cu faţa către tine. Copiii au şi ei nevoie de implicarea ta necondiţionată în viaţa lor.




Balanţă:

Este o zi în care ţi se cere să manifeşti recunoştinţa faţă de tine şi faţă de Divinitate pentru toate câte le-ai obţinut. E timpul să reintri în legătură cu cei dragi şi să asculţi ce are să-ţi spună sufletul tău.




Scorpion:

Oamenii te privesc cu admiraţie şi este o zi în care este bine să înveţi să primeşti laude şi aprecieri. Veştile care roiesc acum în jurul tău s-ar putea să nu îţi pice tocmai bine.




Săgetător:

Poţi simţi că interiorul tău se regenerează şi capeţi noi forţe vitale. E timpul să contezi pe propriile forţe şi să nu aştepţi să vină prea mult de la ceilalţi.




Capricorn:

Este o zi optimă pentru rugăciune şi meditaţii. E ceva nou la tine, vrei să fii perceput diferit, vrei ca lumea să te ştie altfel decât până acum.




Vărsător:

Rezultatele pe care le-ai obţinut din munca proprie îţi poate aduce şi o serie de propuneri pe termen lung. Stomacul, oasele, pielea şi pieptul sunt zone extrem de sensibile.




Peşti:

Pentru tine este o zi în care îţi îndrepţi atenţia către partenerul de viaţă. Anumite planuri de viitor vor rămâne în picioare, în timp ce altele vor deveni capitole închise.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS