Horoscopul zilei de azi, 5 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 5 iulie 2012




Berbec:

Orice activitate ce te poate obosi este binevenită. Te simţi într-o dispoziţie inovatoare, vrei să schimbi ceva la modul în care funcţionează lucrurile.




Taur:

Poţi fi încercat de sentimente de confuzie legate de anumite persoane din cercul tău intim. Poţi ieşi astăzi uşor în evidenţă prin creativitate, dar nu uita să pui accentul pe latura practică!




Gemeni:

O susţinere practică şi morală primeşti de la unul dintre bărbaţii din familie. Planurile ce ţin de viitor şi de implicarea ta într-un grup, asociaţie sau organizaţie sunt de bun augur.




Rac:

Cariera şi felul în care eşti privit în societate sunt principalele subiecte care îţi acaparează atenţia. Concentrează-te pe ceea ce ştii mai bine şi eşti convins că poţi finaliza!




Leu:

Planurile tale sunt măreţe, sublime am putea zice, dar lipsesc cu desăvârşire. Continui să ai susţinere financiară din partea unui bărbat.




Fecioară:

Poţi să descoperi noi resurse de iubire în adâncul inimii tale. Sfatul zilei este să laşi lucrurile să se întâmple fără să le analizezi şi fără să te critici!




Balanţă:

S-ar putea să fii prost înţeles şi să răneşti orgoliile celor cu care colaborezi. Poate decizi că e timpul să te achiţi de nişte datorii faţă de oamenii dragi.




Scorpion:

Tu străluceşti la servici. O atenţionare merită însă făcută în ceea ce priveşte raporturile tale cu partenerul de viaţă, colaboratorii şi asociaţii.




Săgetător:

Noua atitudine faţă de viaţă te face să fii relaxat şi productiv în zona carierei. Este o zi în care te poţi îndrăgosti sau reîndrăgosti.




Capricorn:

Este o zi în care îţi doreşti să rămâi acasă şi să îţi concentrezi atenţia asupra unor cărţi, filme etc. Ai grijă să nu fixezi doua întâlniri la aceeaşi oră sau să promiţi acelaşi lucru la două persoane simultan!




Vărsător:

Unele probleme din zona muncii şi a sănătăţii încă îţi dau târcoale. E foarte important să-ţi structurezi bine timpul şi să acorzi atenţie doar acelor segmente care-ţi aduc beneficii ţie şi familiei tale.




Peşti:

Evită orice formă de scandal cu vechi colaboratori şi concentrează-ţi atenţia pe actualul parteneriat de afaceri. Decizia cea mai fericită va fi astăzi pentru tine şi cea mai avantajoasă financiar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS