Horoscop Urania, octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna octombrie 2012




Berbec:

Colaborări, uniuni pe baze sentimentale, parteneriate de tot felul, se leagă şi se negociază acum pe termen lung pentru Berbeci. Evită cu orice preţ aroganţa intelectuală şi încrederea exagerată în opinii foarte bine înrădăcinate.




Taur:

Taurii sunt acum curtaţi, sunt ademeniţi cu oferte de parteneriat sau colaborare. Afirmarea de sine devine un pivot al vieţii tale şi îţi va fi foarte greu să nu ieşi în faţă.




Gemeni:

Primele 8 zile din octombrie îi pot aduce pe Gemeni pe calea cea dreaptă. Nu este exclus să fii contactat de iubiri mai vechi sau de oameni cu care ai mai colaborat.




Rac:

Cei care şi-au dorit o casă ori o schimbare de domiciliu, au toate şansele să facă o achiziţie sau să se mute într-un loc unde să îşi găsească liniştea. Ai puterea să pui piciorul în prag în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă sau cu un colaborator.




Leu:

Leii sunt în pragul unor angajamente foarte serioase. Există riscul de a suferi accidente soldate cu fracturi sau cu neplăceri la nivelul genunchilor şi al ligamentelor în general.




Fecioară:

Fecioarele au de luptat în primele 8 zile ale lunii cu nesiguranţa financiară. Pregăteşte-te să fii alături de oamenii pe care îi iubeşti şi să le acorzi sprijin necondiţionat!




Balanţă:

Balanţele pot fi puse acum la încercare, pentru că vor face faţă cu brio oricărei sarcini. Ultimele patru zile ale lunii s-ar putea să vină cu surprize dintre cele mai ciudate acasă.




Scorpion:

Nativii acestei zodii vor învăţa să creadă în ei, în ceilalţi şi într-o misiune pe care o au. Ultimele patru zile de noiembrie ar putea să aducă desfacerea unui contract semnat cu o femeie sau stricarea unei relaţii profesionale.




Săgetător:

Săgetătorii pot lua acum decizii foarte importante legate de viitorul lor. Finalul de lună poate să îţi aducă pierderi în favoarea persoanei iubite sau a copiilor.




Capricorn:

Capricornii pot face un salt pe scara socială, dar cel mai important, această stare este resimţită de ei ca pe o sursă de confort interior. Astrele întreţin capacitatea ta de a ierta şi de a rezolva probleme care tot te frământă.




Vărsător:

În primele 8 zile ale lunii octombrie, Vărsătorii ar putea lăsa impresia că dau pe dinafară. Ultimele zile ale lunii sunt asociate unor crize relaţionale sau medicale, din cauza imposibilităţii de a găsi consensul în comunicare.




Peşti:

La jumătatea lunii, Peştii vor avea ocazia să se convingă de puterea credinţei lor. E posibil să se destrame relaţii de prietenie sau de colaborare într-un mod subit, aparent fără niciun preaviz.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS