Horoscop Urania, ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna ianuarie 2013




Berbec:

Mulţi Berbeci sunt dornici să schimbe statutul social, starea civilă, apartenenţa la o anumită etichetă care li s-a pus până acum. Nu ignora semnalele ce vin dinspre ficat, bilă şi cavitatea abdominală în general!




Taur:

Taurii trebuie să gândească altfel, să-şi pună mintea în mişcare, să-şi întindă antenele, să îşi stabilească obiective concrete. Din 23 ianuarie, cariera devine prioritară.




Gemeni:

Gemenii pot să o ia de la capăt într-o nouă funcţie, într-un nou colectiv, alături de alţi colegi. Mare grijă la deciziile care îi implică pe cei dragi!




Rac:

Anul începe cu o dorinţă fantastică a Racilor de a îndrepta ceva în viaţa lor. Uneşte-ţi forţele cu jumătatea ta, e momentul oportun să vezi şi ce reprezintă într-adevăr pentru el viaţa de familie!




Leu:

Leii s-ar putea să aibă probleme cu oasele, cu articulaţiile, cu genunchii, cu pieptul. Din nou, sprijinul partenerului şi al asociaţilor îţi poate aduce confirmarea valorii tale.




Fecioară:

Fecioarele se pot implica acum în parteneriate, asocieri, colaborări care să le pună foarte bine în valoare. Nu te arunca în demersuri noi, ci mergi pe cărări bătătorite!




Balanţă:

Anul Nou poate începe furtunos pentru Balanţe la locul de muncă. Vei resimţi stări mai accentuate de anxietate, iar cel mai mare duşman al tău este chiar frica!




Scorpion:

Cam aventurieri luna aceasta nativii acestei zodii! Poţi demara iniţiative frumoase ce ţin de achiziţia unei locuinţe.




Săgetător:

Prima săptămână din Anul cel Nou poate fi de-a dreptul halucinantă pentru Săgetători. Ambiţiile tale nu prea îşi găsesc ecoul, chiar dacă te străduieşti din răsputeri.




Capricorn:

Capricornii trebuie să facă drumuri, să bată pe la uşi, să plece în delegaţii. Ar trebui să te concentrezi pe studii şi cursuri de aprofundare, eventual să repeţi unele începute şi neterminate.




Vărsător:

Până pe 19 ianuarie, Vărsătorii ar trebui să îşi adune forţele, să îşi stabilească obiectivele pe termen lung. Nu e o perioadă bună pentru împrumuturi sau pentru întins mâna.




Peşti:

Luna ianuarie le ia Peştilor un voal de pe ochi şi le aduce revelaţie după revelaţie. Evită să arunci vina pe umerii celorlalţi şi nu căuta în exterior ţapii ispăşitori!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS