Horoscop Urania, februarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna februarie 2013




Berbec:

În primele trei săptămâni ale lunii, cele mai importante evenimente din viaţa ta se leagă de relaţiile de prietenie şi de planurile de viitor. Ai nevoie de foarte multă odihnă, iar dacă nu îţi faci timp de tine, o să fii nevoit să îţi iei vreun concediu medical.




Taur:

Luna aceasta ai putea să dai o lovitură de imagine. Este esenţial pentru reuşită să adopţi noi atitudini şi să încerci soluţii inovatoare, poate direcţii inedite de exprimare.




Gemeni:

Primele trei săptămâni din februarie te fac să te simţi ca peştele în apă. Capeţi o viziune mult mai deschisă şi mai optimistă asupra viitorului şi chiar se poate spune că şansa începe să îţi surâdă.




Rac:

Primele trei săptămâni din februarie pot fi pentru tine bogate în revelaţii. Nu ezita să ceri sfaturi şi să pui întrebări, pentru că îţi vor ieşi în cale cărţi revelatoare sau maeştri care pot să-ţi schimbe viaţa.




Leu:

E o perioadă bună să îţi găseşti jumătatea sau să consolidezi relaţia cu ea. A doua jumătate a lunii îţi aduce intuiţie şi fler.




Fecioară:

În ceea ce priveşte viaţa profesională, lucrurile ar putea avea un caracter imprevizibil. Dacă eşti stăpân pe tine şi consecvent, vei fi tot mai apreciat, iar oamenii vor privi spre tine cu apreciere şi respect.




Balanţă:

În primele trei săptămâni din această lună este evident că vrei să ieşi la rampă. Comunici mai uşor, eşti mai hotărât şi mai puţin dispus să faci compromisuri.




Scorpion:

Problemele de patrimoniu s-ar putea să necesite acum o atenţie specială. Pentru tine, succesul profesional vine în februarie pe altă cale, cu alţi oameni alături sau făcând ceva ce nu ai mai făcut.




Săgetător:

Primele trei săptămâni din februarie te pun pe drumuri. E o perioadă bună pentru investiţii în obiecte practice şi trainice.




Capricorn:

Trebuie să îţi asumi nişte decizii, indiferent de consecinţe. Comunicarea te stimulează, întâlneşti oameni care au să-ţi transmită informaţii interesante şi utile.




Vărsător:

Primele trei săptămâni din februarie te fac să te simţi ca un pahar plin, care se revarsă. Valoarea ta este recunoscută, aşa că s-ar putea să primeşti propuneri şi oferte de a te exprima şi de a câştiga bani frumoşi.




Peşti:

Ai trei săptămâni la dispoziţie să reglezi nişte conturi, cu tine şi cu ceilalţi. Te ajută comunicarea, pentru că reuşeşti să relaţionezi uşor şi să te strecori în sufletul oricui.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS