Horoscop Urania, 1 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - miercuri, 1 august 2012




Berbec:

Eşti în centrul atenţiei şi asta îţi face plăcere. Alcătuieşte-ţi un plan de lucru pentru întreaga săptămână, deoarece se întrezăreşte multă forfotă în toate sectoarele vieţii.




Taur:

Ai nevoie de linişte şi de odihnă, ai nevoie să simţi că eşti înconjurat de căldură şi de iubire. Încearcă să te împarţi onorabil între îndatoririle casnice şi cele de la serviciu.




Gemeni:

Cota de popularitate este în creştere, eşti solicitat să fii prezent în grupuri mari de oameni. Evită cheltuielile extravagante şi verifică în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli.




Rac:

Poţi avea parte de felicitări, de onoruri la scenă deschisă. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te doar de treburi uşoare, pentru că energia vitală fluctuează destul de mult.




Leu:

Reuşeşti să negociezi cu succes orice serviciu pe care eşti solicitat să îl faci în plus la locul de muncă. Este o zi bună de a te ocupa de propria-ţi persoană.




Fecioară:

Poţi avea trăiri ascunse, pe care ţi-e greu să le explici sau să le decodifici. Atenţie la sănătatea inimii şi secundar a picioarelor!




Balanţă:

Preferi să fii departe de casă unde se întâmplă transformări profunde. Fii prudent în privinţa sănătăţii!




Scorpion:

Te implici în activităţile casnice sau dai o mână de ajutor la birou. În partea a doua a zilei se întrezăresc dialoguri agreabile cu prietenii.




Săgetător:

Eşti îndrăgostit până peste urechi şi îţi stă mintea numai la călătorii îndepărtate. S-ar putea să primeşti sarcini de lucru noi, dar încântătoare.




Capricorn:

Ai putea avea iniţiative de promovare a unor valori de ordin familial sau a unor ritualuri de venerare a elementelor naturii. Alcătuieşte-ţi pe îndelete planuri de călătorie.




Vărsător:

Nu încape îndoială că ai capacitatea de a fi un dascăl bun. Spre finalul zilei organizează o reuniune agreabilă pentru cei dragi.




Peşti:

Norii negri s-ar putea ivi în relaţia de iubire. Spre sfârşitul zilei, partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie aprinsă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS