Horoscopul zilei de azi, 23 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 23 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 iunie 2012





Berbec

Astăzi, s-ar putea să intri în cine ştie ce încurcătură. Se anunţă surprize, răsturnări de situaţie, stări de spirit schimbătoare.




Taur

Ziua de azi s-ar putea să-ţi dea bătăi de cap, la propriu şi la figurat. Astăzi, cel mai indicat este să stai şi să priveşti de pe margine, detaşat, spectacolul lumii.




Gemeni

S-ar putea să fii tentat astăzi să scuturi praful de pe bani pe care-i aveai la ciorap. Fii gata să aduci ceva nou în viaţa ta, chiar dacă asta presupune să te arunci în necunoscut.




Rac

Mulţumeşte-te cu tot ceea ce ai şi adoptă mai bine politica paşilor mărunţi! Din ce în ce mai multe idei şi propuneri noi apar la orizont.




Leu

Ar trebui să acorzi astăzi o atenţie specială relaţiei cu părinţii tăi. Fii receptiv la toate mesajele subtile pe care le primeşti şi schimbă ce e de schimbat în privinţa concepţiilor.




Fecioară

Ziua de astăzi s-ar putea să îţi aducă o adevărată lecţie de viaţă. Pe de altă parte, poţi avea parte de surprize plăcute în zona profesională.




Balanţă

Ziua de astăzi pare a fi una de tatonare şi de incertitudine. E necesar să te adaptezi din mers la tot ce apare, chiar dacă îţi sunt date planurile peste cap.




Scorpion

Tu n-ar fi rău să îţi iei astăzi o zi liberă sau să te relaxezi cât mai mult posibil. Te bucuri de sprijin incredibil de la cei din jur.




Săgetător

Astăzi, s-ar putea să fii în căutarea unor compensaţii. E posibil să fii destul de agitat, capricios şi impulsiv.




Capricorn

Astăzi, parcă eşti mai exigent ca niciodată. Poţi fi extrem de ingenios, iar lucrurile se pot întoarce cu 180 grade, într-o clipă.




Vărsător

Tu s-ar putea să te ambiţionezi astăzi foarte tare, mai ales pe segmentul profesional. Beneficiezi de zile minunate în ce priveşte creativitatea şi punerea în aplicare a unor idei şi aspiraţii inovatoare.




Peşti

Poate fi pentru tine o zi a extravaganţelor. Este momentul să-ţi reevaluezi calităţile, să te repozitionezi faţă de activitatea pe care o desfăşori.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS