Horoscopul zilei de azi, 22 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 22 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 iunie 2012





Berbec

Astăzi e o zi care poate fi fie pasională, fie plină de reproşuri şi refulări. Sănătatea merită o atenţie deosebită, excesele de orice fel şi abuzul de medicamente ar trebui evitate.




Taur

Tu îţi concentrezi atenţia asupra emoţiilor partenerului de viaţă care este foarte posibil să trăiască nişte stări puternice transformatoare. Este posibil ca astăzi să fii destul de confuz şi contrariat în privinţa unor relaţii de prietenie.




Gemeni

Din pământ din piatră seacă ţie îţi vin bani. Confuzia şi nemulţumirile pot fi astăzi prezente, mai ales în zona profesională.




Rac

Începi să primeşti răspunsuri pentru întrebările pe care ţi le-ai pus în ultima lună. S-ar putea să vezi semne divine peste tot şi să primeşti mesaje subtile incredibile.




Leu

Începi să resimţi o oarecare stare de oboseală. E indicat să te detaşezi de tot ce se întâmplă în exterior, să nu te grăbeşti să judeci oamenii, indiferent ce gesturi fac.




Fecioară

Pentru tine este o zi în care orgoliul îţi este pus la încercare de către o femeie. Ascultă-ţi intuiţia şi dă un răspuns în funcţie de vocea ei.




Balanţă

Tu ar trebui să îţi reevaluezi atitudinea faţă de bani. În privinţa sănătăţii, orice problemă poate fi tratată cu succes cu ajutorul metodelor alternative.




Scorpion

Astăzi te gândeşti la tine şi doar la tine şi la cum să faci să îţi fie bine. Poate e momentul să schimbi ceva în filozofia ta de viaţă, în modul de a gândi despre tine şi despre lume.




Săgetător

Astăzi este o zi de izolare sufletească. Ai încredere că totul se rezolvă, pentru că există soluţii întotdeauna.




Capricorn

Este o zi excelentă pentru socializare. Semnarea oricărui contract ar trebui amânată. De asemenea, călătoriile necesită prudenţă.




Vărsător

Este o zi bună pentru comunicare la locul de muncă. Astăzi stai departe de investiţii semnificative, de decizii importante în domeniul afacerilor, de speculaţii financiare.




Peşti

Tu poţi avea astăzi multe revelaţii şi multe impulsuri creatoare. Astăzi te poţi simţi foarte uşor lezat de orice observaţie venită din exterior, sau neînţeles de oamenii din jur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS