Horoscopul zilei de azi, 18 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 18 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 iunie 2012





Berbec

În această zi poţi să descoperi şi să speculezi o latură a ta tipicară şi analitică. Problemele de familie par să te copleşească şi, de data aceasta, nici discuţiile sincere şi directe nu dau roade.




Taur

Este o zi excelentă pe care să o petreci cu copiii. Ai putea încheia o înţelegere, o tranzacţie, ce s-ar putea lăsa inclusiv cu semnarea unor acte.




Gemeni

Ai oportunitatea să manifeşti compasiune faţă de acei membri ai familiei care te-au rănit! E bine să transmiţi mesaje, dar învaţă să mai şi asculţi!




Rac

Sufletul tău este ca un adevărat malaxor emoţional. La serviciu, lucrurile pot lua o turnură destul de nefastă.




Leu

Ai o atitudine plină de senzualitate şi de căldură. E bine să laşi pe fiecare să-şi vadă de drum şi, dacă e nevoie, să se dea cu capul de pragul de sus.




Fecioară

Stai foarte bine la capitolul impulsuri creatoare. E bine să ai grijă de sănătatea ta, mai ales că în ultima vreme ai fost supus la suficient stres.




Balanţă

Tu eşti foarte serios şi hotărât, dar dorinţa ta de independenţă nu trebuie să sfideze binele comun. Îţi recomand cu căldură să intri într-o stare de izolare autoimpusă.




Scorpion

Simţi nevoia să te revolţi împotriva sorţii. Aspecte din trecut pot ieşi la suprafaţă, aşa că e bine să te pregăteşti să faci legătura între evenimente pe care până acum nu prea ţi le explicai.




Săgetător

Provocările zilei de astăzi sunt legate de parteneriate şi de modul în care te simţi şi te manifeşti în relaţiile de acest tip. Vizitele, ieşirile şi excursiile îţi redau pofta de viaţă.




Capricorn

Simţi nevoia să te lupţi pentru principiile tale, să îţi impui punctul de vedere. Ai încredere în abilităţile tale şi pune-te pe treabă!




Vărsător

E foarte posibil să crezi că ceea ce ai făcut până acum este lipsit de substanţă şi lipsit de valoare. Parcă nici tu nu mai ştii ce să faci mai întâi.




Peşti

Ai tendinţa să laşi tot ce îţi este drag şi la suflet deoparte. Te frămânţi din aproape orice şi dai naştere la false dileme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS