Horoscopul zilei de azi, 17 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 17 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 iunie 2012





Berbec

Astăzi ai posibilitatea să dai în mintea copiilor. Dacă ai de luat decizii care îi privesc pe cei dragi, e bine să îi informezi dinainte şi nu să-i pui în faţa faptului împlinit.




Taur

O îmbunătăţire a spaţiului în care trăieşti sau mici cadouri pentru copii este binevenită. E o zi potrivită pentru a te pune la punct cu informaţii.




Gemeni

Conflictele din interiorul familiei au şanse să se dizolve. Ai încredere în tine şi uşa pe care o aşteptai se va deschide!




Rac

Pentru unii este foarte posibil ca statutul social să se schimbe, cel mai probabil să se căsătorească. Spontaneitatea îţi dăunează.




Leu

Ai parte de noi revelaţii spre dimineaţă, revelaţii legate de propria persoană. E posibil să-ţi vină idei salvatoare şi profitabile, pe care nu le faci deocamdată publice.




Fecioară

Este o zi bună de autoanaliză a emoţiilor, a motivaţiilor cu care ai pornit în noile proiecte în carieră. E foarte important acum să-ţi placă ceea ce faci, pentru că altfel motivaţia este absenă.




Balanţă

Este o zi în care simţi nevoia unei izolări de toţi şi toate. Poţi fi luat cu asalt de anumite probleme din trecut, care revin în actualitate.




Scorpion

Este bina să începi căutări spirituale sau să le continui pe cele pe care le-ai pus în aşteptare. Anumite chestiuni de natură legală îţi pot ocupa timpul.




Săgetător

Ai succes în a-ţi pune visele în aplicare câtă vreme nu îţi întorci faţa către trecut. E bine să mergi pe mâna intuiţiei şi să ai încredere în ceea ce ştii şi poţi să faci.




Capricorn

Sfatul meu este să nu te surmenezi muncind pe brânci. Poate fi o zi a curajului de a impune celorlalţi limite şi condiţii.




Vărsător

Continui să străluceşti în relaţia cu partenerul de viaţă. E bine să te gândeşti în linişte la trecutul tău, la deciziile care te-au adus într-un anumit punct al existenţei tale.




Peşti

Relaţia cu partenerul de viaţă devine tensionată în special pentru că nu eşti atent la nevoile emoţionale ale celui de lângă tine. Fii recunoscător pentru oamenii dragi şi pentru prietenii care îţi sunt alături şi acordă-le astăzi mai multă atenţie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS