Horoscopul zilei de azi, 27 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 27 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 mai 2012





Berbec

În prima parte a zilei poţi face nişte demersuri în sensul efectuării unor plăţi. Ai un spirit de independenţă pronunţat, care te-ar putea face să te detaşezi inclusiv de cei dragi.




Taur

Dacă te bate gândul să faci o schimbare de look, acum e momentul. Un sentiment de vulnerabilitate ar putea să te cuprindă astăzi, fără o cauză anume.




Gemeni

Primeşti recunoaştere, se pot clarifica nişte relaţii sau poţi reconfigura termenii unei colaborări. S-ar putea să te găseşti astăzi la o răscruce de drumuri.




Rac

Reuşeşti să priveşti tot ce se întâmplă cu seninătate şi cu credinţa că toate lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul. Încearcă pe cât posibil să-ţi controlezi impulsivitatea!




Leu

Este posibil să te alegi cu un cadou sau cu un câştig neaşteptat. Atenţie la starea de sănătate, pentru că sistemul osos şi articulaţiile resimt o presiune.




Fecioară

Eşti foarte convingător şi riguros în transmiterea informaţiilor. Poţi primi acum lecţii care să-ţi submineze perfecţionismul, atât de drag ţie.




Balanţă

Atenţia ta se îndreaptă înspre zona finanţelor. Sfatul meu este să nu iei asupra ta probleme pe care ceilalţi le pot rezolva cu uşurinţă şi singuri.




Scorpion

Te concentrezi asupra ta şi nevoilor tale, dar şi asupra atitudinii în raport cu ceilalţi. Anumite discuţii, negocieri sau drumuri ar putea să-ţi dea astăzi bătăi de cap ori palpitaţii.




Săgetător

Este posibil ca în cursul dimineţii să te mobilizezi mai greu sau să priveşti cu un oarecare pesimism viitorul. Orice iniţiativă de a ieşi în evidenţă ar trebui ţinută departe de risipă.




Capricorn

Eşti binedispus şi foarte sociabil. E o zi foarte bună să te uiţi foarte atent la tine, să te priveşti în oglindă şi să recunoşti acele aspecte ale personalităţii tale care îţi plac mai mult sau mai puţin.




Vărsător

Astăzi există mari şanse să obţii nişte beneficii materiale care ţi se cuvin. Chestiuni de natură contractuală se pot pune acum pe tapet, iar negocierile sunt iminente.




Peşti

Pot veni veşti de departe. E bine ca astăzi să nu te laşi influenţat de oameni care vin cu propuneri în care nu crezi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS