Horoscopul zilei de azi, 25 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 25 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 mai 2012





Berbec

Prima parte a zilei aduce voie bună, optimism, rezolvarea cu uşurinţă a unor probleme relaţionale. După-amiaza aduce aplomb, putere de convingere şi îndrăzneală în comunicare.




Taur

Diplomaţia este cheia care deschide toate căile de comunicare. Pur şi simplu eşti foarte ingenios şi poţi vedea oportunităţi acolo unde ceilalţi nu văd nimic.




Gemeni

E necesar să acorzi mai multă atenţie relaţiilor cu persoanele dragi din viaţa ta. Te stimulează ideea de expansiune, nou, aventură, schimbare.




Rac

Va trebui să faci eforturi pentru a înţelege nevoile celor dragi şi a-ţi modela ambiţiile şi aşteptările în funcţie de acestea. E posibil fie să te interesezi de noi meleaguri ori să-ţi programezi o călătorie.




Leu

Oamenii din preajmă se pare că au de transmis informaţii preţioase. E momentul să te pui la punct cu nişte plăţi sau să înapoiezi un împrumut.




Fecioară

O zi în care ai de învăţat toleranţa şi acceptarea a tot ce este aşa cum este. După prânz, există destul de multă confuzie în relaţiile de colaborare.




Balanţă

Eşti invitat să socializezi şi să răspunzi „prezent “la invitaţiile în oraş ale unor prieteni. Unii părinţi se pot bucura de succesul copiilor lor.




Scorpion

Este foarte important ca astăzi să practici compasiunea şi generozitatea. După-amiaza te face extrem de sensibil, romantic, chiar melancolic.




Săgetător

După-amiaza este mult mai veselă şi destinsă. Pur şi simplu simţi că nimic nu e prea greu, cu atât mai puţin imposibil.




Capricorn

De modul în care gestionezi unele tensiuni care pot apărea în relaţiile cu şefii în prima parte a zilei depinde o reuşită profesională din a doua parte a zilei. A doua parte a zilei poate aduce neclarităţi, confuzie, ambiguitate.




Vărsător

Atenţie la tendinţa de a distorsiona adevărul. După-amiază însă, ar fi bine să stai departe de investiţii.




Peşti

Nu forţa lucrurile şi, mai ales, evită să profiţi de bunăvoinţă apropiaţilor. Renunţă la înverşunare, agitaţie, rezistenţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS