Horoscopul zilei de azi, 19 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 19 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 mai 2012





Berbec

Este o zi plină de entuziasm, optimism, voie bună! Înclinaţia către manifestarea ego-ului este foarte mare, mai ales în relaţia de iubire.




Taur

Este posibil ca astăzi să fie nevoie să repari nişte defecţiuni apărute în locuinţă. Astăzi e posibil să primeşti nişte răspunsuri la frământările din ultima vreme.




Gemeni

O zi cu multe emoţii sau nervozitate. Nu sunt excluse invitaţii la evenimente sau legarea de noi prietenii.




Rac

Este posibil ca astăzi să te ambiţionezi şi să forţezi mâna cuiva, pentru a-ţi recupera nişte bani. Prietenii, cunoştinţele, oamenii influenţi din viaţa ta joacă un rol foarte important în succesul tău din această perioadă.




Leu

Astăzi tinzi să fii destul de irascibil, dar şi ambiţios şi pus pe fapte mari. Ai noroc în orice proiect creativ.




Fecioară

Este posibil ca astăzi să te simţi agitat, să ai tot felul de frământări. Primeşti sprijin, daruri, favoruri sau finanţări.




Balanţă

E posibil ca astăzi să apară tot felul de neînţelegeri şi răstălmăciri ale cuvintelor. Vei schimba tot felul de impresii, vei merge la întâlniri sau vei scrie mult.




Scorpion

S-ar putea să ai senzaţia că lupţi cu morile de vânt şi chiar există riscul de a intra foarte uşor în conflict cu şefii. Putem vorbi despre capacitatea de a te vedea într-o lumină mult mai caldă, adică de a-ţi cultiva încrederea în propriile forţe şi talente.




Săgetător

Evită conflictele, care pot apărea la tot pasul dacă te încăpăţânezi să demonstrezi că ai dreptate în toate. Vrei să fii vioara întâi şi chiar eşti.




Capricorn

Astăzi simţi, pur şi simplu, că Dumnezeu te iubeşte. Astăzi să te concentrezi asupra interiorului tău şi asupra dorinţelor cele mai intime ale inimii tale.




Vărsător

Parteneriatele pot fi testate de apariţia unor neînţelegeri. Eşti o adevărată sursă de inspiraţie pentru cei din jur, mai ales că astăzi îţi place să fii în mijlocul oamenilor.




Peşti

Fii atent la atitudinea pe care o adopţi în relaţie cu colegii, pentru că ai tendinţa să fii prea dominator. Fii deschis la orice apare nou, ai încredere în oamenii din jur, mai ales în cei de la care vin propunerile şi promisiunile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS