Horoscopul zilei de azi, 14 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 14 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 mai 2012





Berbec

Poţi lua decizii importante cu privire la un început nou, în ce priveşte aspectul profesional/financiar. Anumite lucruri ascunse pot ieşi la iveală şi te pot pune şi ele pe gânduri.




Taur

Ţi-ar plăcea să ai mai multă autoritate, să fii mai respectat şi mai apreciat. E bine să iei lucrurile la modul lejer şi, dacă e nevoie, să faci haz de necaz.




Gemeni

Această zi este propice relaxării, meditaţiei, introspecţiei. Nu încerca să judeci şi să aplici pedepse, ai lucruri mai bune de făcut.




Rac

Eşti hotărât să elimini din viaţa ta toate relaţiile nepotrivite, dar mai ales, toate slăbiciunile pe care le-ai avut în aceste relaţii. Spre seară, atenţia ta se îndreaptă spre persoana iubită şi spre copii.




Leu

Fie te gândeşti să intri într-o afacere, fie vrei să-ţi creşti popularitatea, prin valorizarea unor talente personale. Nu trebuie să fii de acord cu ceilalţi, e suficient să accepţi deciziile fiecăruia!




Fecioară

Sunt zile preţioase, în care faci o schimbare de macaz în ce priveşte pregătirea profesională. Abţine-te de la replici acide în comunicare şi nu-i provoca pe ceilalţi!




Balanţă

Astăzi tinzi să te închizi în tine, să analizezi la rece o relaţie sentimentală sau situaţia financiară prezentă. Seara, e posibil să planifici nişte bani, fie că îi ai sau nu îi ai deocamdată.




Scorpion

Dacă nu eşti căsătorit încă, s-ar putea să te decizi să faci pasul. Pe seară, e indicat să te abţii să stârneşti conflicte şi să pui presiune pe ceilalţi!




Săgetător

O zi destul de aglomerată, cu multe provocări. E un moment bun să renunţi la orgoliu şi să-ţi ceri iertare de la nişte oameni.




Capricorn

Zile excepţionale sub aspectul iubirii şi sentimentelor. Seara e posibil să îţi faci planuri de viitor, care să răstoarne starea în care funcţionează lucrurile în prezent.




Vărsător

Este o perioadă propice introspecţiei, orientată în special înspre siguranţa materială. Seara, e posibil să iei o decizie care să-ţi dea peste cap echilibrul din viaţa profesională sau să-l restabilească.




Peşti

Se întrevede o călătorie care-ţi poate aduce beneficii spirituale preţioase. Pe seară, eşti predispus la contre verbale şi la reproşuri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS