Horoscopul zilei de azi, 13 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 13 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 mai 2012





Berbec

Se poate vorbi despre şanse frumoase de sporire a veniturilor, despre descoperirea a noi surse de câştig. E bine să ai grijă de sănătatea ta, aşa că ascultă mesajele pe care are să ţi le transmită corpul.




Taur

Începând de astăzi capeţi mai multă claritate în gândire, mai multă coerenţă şi fermitate. Intuiţiile tale sunt atât de profunde încât parcă cineva te ia de mână şi te pune să faci un anume lucru.




Gemeni

Lecţiile pe care le ai de asimilat şi integrat astăzi ţin de smerenie, altruism şi generozitate. După-amiază, s-ar putea să te laşi copleşit de nişte îndoieli în ceea ce priveşte anumiţi paşi.




Rac

O zi frumoasă sub aspectul relaţiilor de prietenie şi sociale. Acasă poţi avea ciocniri pe tema unui abuz de independenţă din partea cuiva.




Leu

O zi foarte importantă în ce priveşte rolul tău social, funcţia, notorietatea, popularitatea. E bine să nu-ţi reprimi nicio pornire interioară pentru că, fiind spontan, te exprimi aşa cum eşti.




Fecioară

Imaginaţia bogată, dar şi curajul de a visa te pot purta dincolo de graniţe, la propriu sau la figurat. Nu face din ţânţar armăsar şi nu mai analiza totul pe toate părţile!




Balanţă

Este posibil să te alegi cu un cadou sau să te bucuri de tot felul de surprize frumoase din partea unor persoane dragi. Din lipsă de inspiraţie, s-ar putea să acţionezi sau să reacţionezi impulsiv, provocând reacţii de respingere partenerului de viaţă sau unui asociat.




Scorpion

Astăzi se pot dezamorsa unele conflicte, se pot dizolva unele tensiuni relaţionale şi se pot stabili punţi de comunicare cu cei din jur. E timpul să te gândeşti la anumite decizii fără teamă şi fără să pui răul înainte!




Săgetător

O zi foarte dinamică, din punct de vedere profesional şi financiar. Evită să te plângi de persoana iubită şi de copii!




Capricorn

O zi minunată sub aspectul trăirilor, sentimentelor, iubirii oferite. Seara, e bine să te consulţi cu familia în privinţa unor decizii profesionale.




Vărsător

Este o zi potrivită pentru a fi dedicată sufletului tău, căminului, familiei. Pe seară, s-ar putea ca unele din principiile tale să se dărâme şi să fii nevoit să-ţi calci cuvântul dat mai de mult.




Peşti

Zona comunicării şi călătoriilor este puternic activată astăzi. E bine să contezi acum doar pe veniturile ce provin din activităţi desfăşurate pe cont propriu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS