Horoscopul zilei de azi, 9 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 9 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 aprilie 2012





Berbec

Eşti în centrul atenţiei, graţie magnetismului puternic. Dai dovadă de o deschidere şi de o sinceritate care trebuie lăsate să se manifeste.




Taur

Este momentul potrivit pentru a lansa o cerere sau a-ţi susţine punctul de vedere. E indicat să te pui în mişcare, să comunici mai mult şi să discuţi cu cineva concluziile pe care le-ai tras singur.




Gemeni

Este posibil să ai o serie de îndoieli în ce priveşte împlinirea unor aspiraţii. Trebuie să îţi iei în serios calităţile pe care le ai şi să treci la treabă.




Rac

Veştile bune vin de la prieteni, aşa că fii pe fază. Vrei să dai lovitura şi eşti dispus să acţionezi în forţă.




Leu

Nu este exclus ca acum să vină nişte bani pe care-i aştepţi demult. Linişteşte-ţi mintea, pentru a putea lua decizii înţelepte!




Fecioară

Rezultatele tale de la locul de muncă depind de cât de dispus eşti să faci lucrurile altfel decât până acum. Persoanele influente din viaţa ta te pot aduce mai aproape de nişte aspiraţii şi pot veni cu propuneri.




Balanţă

Probabil că astăzi eşti dispus să vezi viaţa cu mai multă seninătate. Încearcă să nu faci pe placul cuiva şi să nu aprobi pe cineva doar de dragul de a da bine!




Scorpion

E foarte bine dacă alegi să te ocupi de sănătatea ta. Pofta ta de viaţă şi de muncă depinde foarte mult acum de confortul fizic.




Săgetător

Nu e exclus să pleci pe nepusă masă într-o deplasare scurtă. Poţi alege să iubeşti necondiţionat, să ierţi şi să accepţi oamenii dragi din viaţa ta.




Capricorn

Este o zi preţioasă din punct de vedere a resurselor de care dispui (inteligenţă, creativitate, originalitate). Eşti la înălţimea propriilor valori!




Vărsător

Recomandarea mea este că acum să fii atent în primul rând la tine şi la atitudinea ta. Exprimarea ta, atât verbal cât şi în scris, e imposibil să nu te scoată în centrul atenţiei.




Peşti

Te laşi foarte uşor cuprins de apatie sau de gânduri şi griji. Nu ezita să te arăţi celorlalţi aşa cum eşti şi dă tot ce ai mai bun din tine!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS