Horoscopul zilei de azi, 7 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 7 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 aprilie 2012





Berbec

Astăzi te dezlănţui, mai ales în ce priveşte comunicarea. Este o perioadă în care reuşeşti să fii eficient şi să obţii rezultate bune.




Taur

O zi potrivită pentru a-ţi susţine opiniile cu tărie. E greu de crezut că-ţi scapă vreo oportunitate de a te pune în lumină.




Gemeni

Poţi beneficia de tot felul de favoruri şi câştiguri facile. S-ar putea să afli nişte lucruri şocante despre persoane din anturajul apropiat.




Rac

Este o zi în care toată lumea te bombardează cu tot felul de veşti. Fii gata să prinzi din zbor orice veste şi oportunitate nouă.




Leu

Poţi să dedici această zi activităţilor de ordin profesional. E bine să asculţi cu atenţie şi să triezi eventualele promisiuni şi propuneri.




Fecioară

Este o zi bună pentru a face nişte planuri pe termen lung împreună cu persoana iubită. Ai încredere în sfatul unor specialişti sau persoane cu experienţă.




Balanţă

Este o zi excelentă pentru activităţi casnice sau pentru începerea unei cure de slăbire. Te gândeşti la viitor, primeşti veşti bune sau planifici o călătorie.




Scorpion

O zi bună pentru deplasări, mai ales dacă sunt făcute pentru un scop bine stabilit. E posibil ca cineva să te recomande undeva sau să-ţi propună o afacere profitabilă.




Săgetător

Fii vigilent, deschis la nou şi chiar puţin nonconformist. Dacă primeşti vreo propunere de colaborare, fii atent la detaliile acesteia.




Capricorn

Învaţă să ceri sprijin atunci când ai nevoie şi să delegi mai multe sarcini celorlalţi. Evită cheltuielile pripite şi investiţiile neinspirate.




Vărsător

S-ar putea să te urneşti mai greu spre serviciu sau să fii complet lipsit de chef în ce priveşte unele responsabilităţi familiale. Ia totul aşa cum vine şi rezervă-ţi mai mult timp pentru a fi cu tine.




Peşti

Nu e momentul să stai retras ori să fii modest, ci e bine să te pui în lumină cum ştii mai bine. Poţi să faci drumuri, poţi planifica întâlniri şi vizite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS