Horoscopul zilei de azi, 5 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 5 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 aprilie 2012





Berbec

Este posibil ca astăzi să ai senzaţia că cei din jur nu-ţi acordă sprijinul promis. Pot apărea oportunităţi de câştig material şi financiar.




Taur

Atenţie la tensiunile care se pot naşte în familie. Este posibil ca unele probleme de sănătate mai vechi să revină.




Gemeni

Eşti foarte interesat de siguranţa materială. Se rup relaţii, apar altele noi, dispar proiecte şi sunt înlocuite cu altele noi.




Rac

În sfârşit beneficiezi de prieteni oneşti, de oameni cu care poţi construi proiecte frumoase. În plan profesional există destul de multă agitaţie.




Leu

Este o zi favorabilă pentru a face nişte schimbări radicale în ce priveşte metoda de lucru. Eşti într-o perioadă a expansiunii în ce priveşte activitatea, ideile, cunoaşterea.




Fecioară

Este o zi a planurilor de viitor împreună cu persoana iubită. Călătoriile sunt de bun augur, iar demersurile în sensul cunoaşterii şi evoluţiei personale sunt recomandate.




Balanţă

Alegerile pe care le faci sunt foarte eficiente şi de bun augur. Poţi beneficia de tot felul de avantaje materiale.




Scorpion

Recomandarea mea este să fii ceva mai tolerant şi deschis. E posibil să primeşti o propunere interesantă de colaborare sau asociere în vederea demarării unui proiect.




Săgetător

Eşti capabil să faci bani şi din piatră seacă, dacă îţi pui puţin mintea la contribuţie. Acceptă tot ce vine şi ai răbdare.




Capricorn

Este posibil ca atmosfera zilei să fie destul de tensionată. Mediul familial poate fi destul de tensionat, datorită schimbărilor care apar.




Vărsător

Acceptă tot ce este aşa cum este şi nu fugi de introspecţie. Apar tot felul de elemente neprevăzute, răzgândiri, reveniri asupra unor decizii mai vechi.




Peşti

Găseşti sprijin la nişte prieteni, care-şi arată calitatea umană şi generozitatea. Te poţi adapta din mers la schimbări şi poţi să-ţi asculţi intuiţia în toate alegerile pe care le faci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS