Horoscopul zilei de azi, 22 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 22 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 aprilie 2012





Berbec

Încearcă să fii ceva mai modest şi să ţii cont şi de sentimentele celui de lângă tine. E bine să te fereşti de conflicte cu şefii sau cu autorităţile!




Taur

Este posibil ca astăzi să fie nevoie să repari nişte defecţiuni apărute în locuinţă sau să cumperi un obiect de uz casnic. A doua parte a zilei îţi poate aduce revelaţii.




Gemeni

Îţi recomand să iei lucrurile uşor şi să fii ceva mai tolerant cu cei din preajmă. Te poţi trezi că se dau peste cap nişte planuri, că lucrurile nu ies aşa cum îţi închipuiai tu.




Rac

Pot exista discuţii aprinse cu o cunoştinţă sau un prieten. Reţine că nu e momentul acum să rezolvi dispute, pentru că eşti înclinat să adopţi o poziţie de forţă.




Leu

Astăzi tinzi să fii destul de înverşunat, irascibil, dar şi ambiţios şi pus pe fapte mari. Aşteaptă-te să găseşti soluţii creative la probleme de ultimă oră!




Fecioară

Este posibil ca astăzi să te simţi agitat, să ai tot felul de frământări, să te năpădească tot felul de griji. De asemenea, familia îţi pune la încercare devotamentul.




Balanţă

E posibil ca astăzi să ai senzaţia că vorbeşti o limbă diferită de a celor cu care interacţionezi. E bine să nu ai aşteptări, pentru că cei dragi nu prea sunt acum pe aceeaşi lungime de undă cu tine.




Scorpion

S-ar putea să ai senzaţia că lupţi cu morile de vânt şi chiar există riscul de a intra foarte uşor în conflict cu şefii. Ai o poftă nebună de a arunca cu banii, în scopuri pe care le consideri nobile.




Săgetător

Evită conflictele, care pot apărea la tot pasul dacă te încăpăţânezi să demonstrezi tuturor că ai dreptate în toate. Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai şi acceptă situaţia!




Capricorn

Încearcă să eviţi extravaganţele şi teribilismul. S-ar putea să înveţi să colaborezi şi să accepţi condiţiile impuse de alţii.




Vărsător

Iată o zi în care unele parteneriate pot fi testate de apariţia unor neînţelegeri. Poţi primi lecţii prin care să-ţi temperezi orgoliul şi să primeşti alternativele în viaţa ta.




Peşti

Evită excesele alimentare şi de orice altă natură. La nivel socio-profesional ţi se va oferi şansa de a te ridica la înălţimea aşteptărilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS