Horoscopul zilei de azi, 21 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 21 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 aprilie 2012





Berbec

Există aspecte astrale armonioase care îţi pot conferi linişte sufletească. Astăzi poate apărea primul semn de destindere.




Taur

O zi mult mai frumoasă şi mai liniştită decât cea de ieri. Începe o perioadă în care iniţiativa personală este susţinută astral.




Gemeni

Astăzi, pur şi simplu îţi vin idei excelente, originale, de afirmare şi manifestare a potenţialului de care dispui. Ai încredere că se aranjează totul aşa cum e mai bine!




Rac

Astăzi te gândeşti foarte mult la viitor, iar acesta ţi se arată într-o lumină mult mai caldă. Ai încredere în protecţia divină şi în prieteni!




Leu

Este posibil să fie nevoie să dai cuiva o mână de ajutor, sacrificând din timpul sau resursele tale materiale. Ai încredere în capacităţile tale şi dă curs propunerilor menite să te propulseze social şi profesional!




Fecioară

Astăzi se pun la punct detalii sau se fac nişte ajustări şi corecturi în privinţa unui proiect. E bine să fii foarte atent acum la oamenii care au să-ţi transmită mesaje sau care pot să te consilieze.




Balanţă

Începând de astăzi ai tot timpul să meditezi asupra gesturilor şi acţiunilor tale, să-ţi asumi greşelile comise. Găseşti înţelegere la şefi, aşa că o discuţie pe care o plănuieşti de ceva vreme se poate încheia favorabil.




Scorpion

Originalitatea şi inspiraţia sunt la cote maxime. Poţi pune acum pe roate relaţii minunate, te poţi asocia cu oameni în scopuri profitabile, poţi începe colaborări avantajoase.




Săgetător

Sunt mari şanse de câştig financiar şi material. Viaţa profesională se revigorează, ceea ce atrage şi o ameliorare a condiţiei fizice.




Capricorn

Evită accesele de posesivitate şi gelozie faţă de partener. Norocul trece de partea ta. Nu-i da cu piciorul!




Vărsător

Eşti foarte original, iar ideile tale vor fin ca un colac de salvare pentru o afacere sau pentru un proiect de la locul de muncă. Te preocupă tot mai mult căminul, locuinţa şi relaţiile intime.




Peşti

Este, fără doar şi poate, o zi dedicată iubirii, bucuriei de viaţă şi creativităţii. Fii foarte atent la orice fel de oportunitate care se iveşte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS