Horoscopul zilei de azi, 16 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 16 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 aprilie 2012





Berbec

Este posibil ca unele alegeri de astăzi să-ţi influenţeze în sens benefic traseul profesional. Oamenii pe care îi ai în preajmă îşi cam dau arama pe faţă.




Taur

Este o zi în care te simţi bine, eşti jovial, generos. Muncile domestice de rutină sunt de asemenea foarte potrivite ca să-ţi ţii gândurile în frâu.




Gemeni

Este o zi frumoasă, mai ales sub aspectul revelaţiilor preţioase şi răspunsurilor lăuntrice pe care le primeşti. Vezi de ce nu te iubeşti tu destul pe tine, ce anume nu-ţi place la tine!




Rac

Te bucuri de apreciere şi admiraţie. Provocarea pentru tine este acum să reconciliezi contrariile şi să vezi partea plină a paharului.




Leu

Oportunităţi numeroase îţi pot ieşi în cale, aşa că fii pe fază. E mare nevoie de ghizi acum în viaţa ta!




Fecioară

O zi frumoasă, plină de speranţă şi optimism. Ai două zile la dispoziţie să-ţi dai seama de nişte adevăruri foarte subtile şi să recunoşti de unde anume ţi se trage.




Balanţă

Atmosfera zilei este una destinsă şi, de ce nu, veselă. Se poate face lumină în relaţii sau îţi poţi asuma nişte greşeli.




Scorpion

Astăzi se pot dezamorsa unele conflicte, se pot dizolva unele tensiuni relaţionale. Tot ce trebuie să faci este să aduci liniştea în viaţa ta.




Săgetător

Excelentă zi, din punct de vedere profesional şi financiar. S-ar putea să ai parte de o revelaţie fantastică, pe care nu ai fost pregătit să o primeşti până acum.




Capricorn

Identifică lecţiile pe care le ai tu de învăţat din experienţele trăite acum! Fă ce-ţi place şi alege cu inima!




Vărsător

Este o zi potrivită pentru a fi dedicată sufletului tău, căminului, familiei. Te poţi gândi tot mai serios la studii sau cursuri de specializare.




Peşti

Este posibil ca astăzi să întâlneşti oameni frumoşi şi generoşi. Profită de aceste zile de sărbătoare cum ştii tu mai bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS