Horoscopul zilei de azi, 15 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică
, 15 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 aprilie 2012





Berbec

Probabil că vei fi nevoit să renunţi la unele mici plăceri. Evenimentele de azi te pot face să capeţi un nivel superior de înţelegere a lucrurilor.




Taur

Eşti foarte atent la imagine şi la felul în care te prezinţi în lume. Nu pretinde de la prieteni mai mult decât pot să-ţi ofere!




Gemeni

Astăzi e important să ştii să te laşi ajutat şi să accepţi tot ce se întâmplă. Pe seară, s-ar putea să ai de rezolvat o situaţie mai tensionată în familie.




Rac

Este o zi şi o perioadă excelente pentru parteneriate. E recomandat să eviţi discuţiile în contradictoriu.




Leu

Acceptă cu mai multă uşurinţă schimbările şi nu renunţa la primul obstacol care-ţi apare în drum. Ai ocazia să faci o demonstraţie de înţelepciune.




Fecioară

Tot ce faci astăzi are rolul de a-ţi netezi drumul spre un succes profesional. Evită totuşi să cauţi compensaţii în mâncare, alcool, tutun sau orice alte căi alternative.




Balanţă

Unii nativi pot avea astăzi revelaţii preţioase. S-ar putea să simţi că nu eşti suficient de iubit sau apreciat de jumătatea ta sau de copii.




Scorpion

Eşti foarte vizibil, îţi este apreciată munca şi ai şansa de a fi cooptat în noi colaborări şi parteneriate. Spre seară, evită să te cerţi cu partenerul de viaţă sau cu copiii.




Săgetător

E important să ai o viziune clară despre ceea ce vrei să faci în plan profesional. S-ar putea să ai impresia că familia ta este expusă şi să fii nemulţumit că lumea află nişte lucruri bine ascunse până acum.




Capricorn

E bine să eviţi manifestările pornite din gelozie sau posesivitate. Spre seară, e bine să-ţi reformulezi nişte principii de viaţă care se dovedesc acum greşite.




Vărsător

Este posibil ca în aceste zile să acorzi mai multă atenţie planului personal/familial. Dacă cineva te ameninţă că îţi ia sau îţi refuză ceva, nu da curs şantajului!




Peşti

Este cu siguranţă o perioadă care poate aduce mari şi importante schimbări în viaţa ta. Dacă te simţi neiubit şi neapreciat, identifică mai întâi ce părţi din tine nu-ţi plac ţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS