Horoscopul zilei de azi, 11 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 11 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 aprilie 2012





Berbec

Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef, privind seriozitatea cu care îţi îndeplineşti atribuţiile de la locul de muncă. Te încearcă nişte temeri legate de sănătate. Sfatul meu este să încerci terapii naturiste.




Taur

Te gândeşti la posibilităţi de a face bani împreună cu cineva din străinătate. Atenţie, că relaţiile cu străinătatea încep să devină conflictuale!




Gemeni

Intuiţia îţi poate aduce multe răspunsuri legate de paşii pe care îi ai de făcut în carieră. Atenţie, că energia vitală este la cote minime, aşa încât dozează-ţi eforturile.




Rac

Renunţă să îţi mai faci griji legate de carieră, de şef sau de superiori ierarhici. Ai grijă de imaginea ta în ochii celorlalţi!




Leu

Preocupările metafizice pot fi o sursă de linişte şi de confort emoţional. Relaţiile cu colegii devin conflictuale şi bine ar fi să nu răspunzi la provocări.




Fecioară

Aveţi şansa să descoperiţi profunzimi ale iubirii. Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece nu au fost soluţionate corect mai demult.




Balanţă

Treci printr-o perioadă de transformări profunde. Un şef îţi poate reproşa faptul că îţi neglijezi îndatoririle de la locul de muncă.




Scorpion

Eşti plin de idei originale cu care reuşeşti să cucereşti inima celui de lângă tine. Dorinţa de rafinare sufletească îţi poate fi împlinită prin vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun.




Săgetător

Ai putea descoperi ceva nereguli în documentele financiare specifice taxelor, impozitelor sau creditelor bancare. Îţi doreşti, poate mai mult ca oricând, liniştea căminului.




Capricorn

Te deconectezi de la stresul cotidian şi reuşeşti să fii în centrul atenţiei. La finalul zilei relaxează-te la o masă festivă alături de cei dragi.




Vărsător

Te gândeşti fie la achiziţionarea unei case, fie reamenajarea celei în care locuieşti deja. Nu răspunde la provocări şi ocupă-te doar de activităţile tale.




Peşti

Toate astrele parcă şi-au îndreptat atenţia spre tine; eşti îndreptăţit să te concentrezi şi tu spre propria persoană. Fii chibzuit în privinţa banilor şi nu te hazarda la cumpărături extravagante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS